Activitatea senatorului Ciprian Rogojan. Vezi ce a facut in Parlament (VI)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

senator ciprian rogojanIn acest material continuam sa expunem o parte din activitatea senatorului Ciprian Rogojan in Parlamentul Romaniei.

Propuneri legislative

 • Propunere legislativa privind „Primul loc de munca”

Legea primului loc de munca vine in sprijinul a circa 30.000 de tineri din Romania. Legea va permite tinerilor fara experienta sa-si gaseasca mai usor de lucru pe piata muncii, in conditiile in care angajatorul este scutit de orice cheltuiala cu noul angajat timp de un an si jumatate. Legea permite subventionarea cheltuielilor cu salariul minim pe economie in cazul unei persoane cu varsta intre 16 si 35 de ani, cu conditia sa se afle la primul loc de munca

 • Propunere legislativa privind amanarea la plata a obligatiilor fiscale datorate de operatorii economici care nu incaseaza creantele la termenul de scadenta de la institutiile publice

Aceasta propunere legislativa impune ca, prin intermediul politicii fiscale, statul roman sa sprijine mediul de afaceri prin intermediul unei relaxari a impozitarii.

Declaratii politice

 1. „Mai multa atentie pentru viitorul copiilor”
 2. „Sa nu transformam statutul de european intr-o lupta politica!”

Intrebari

 • Tehnologia de minerit pe baza de cianuri
 • Dezvoltarea infrastructurii de transport rutier in Baia Mare

ZiarMM

Vezi si Activitatea senatorului Ciprian Rogojan. Vezi ce a facut in Parlament (V)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Roman

  Chiar sunteți …promovând acest traseist……și pupincurist a lui KAKe…oricum…nu-i văd viitorul prea roz….ci în al și negru 🙂

  Reply
  1. dilau

   prietene roman, nu e vorba de un traseist oarecare ci de cel mai mare traseist politic local, raportat la virstra si vechimea politica pe care o are. beleaua e ca omul „baga” ca sa fie bagat in seama – in ritmul asta pina la alegeri asta o sa ajungem la episodul xxl – . eu cred ca abureala asta o sa apara – fratele george a ramas fara cerneala- iar prietenul ciprian nu poate sta toata viata pe 0-0, tot vine o vreme cind…….

   Reply
 2. George

  Sint si bune si rele (fara folos) in activitatea lui Ciprian Rogojan. Baiul e ca focalizarea pe zona care l-a propulsat este prea slaba.
  Astept cu nerabdare o iesire si din partea lui Titus Pasca in care sa-si expuna realizarile si planurile de viitor. Daca apare si asta, ma apuc de bautura si beau cerneala cu care scriu si nu mai scriu.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2