Activitatea senatorului Ciprian Rogojan. Vezi ce a facut in Parlament

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ciprian-rogojanIn decursul mandatului de senator, Ciprian Rogojan a sustinut un numar de 69 de initiative legislative, 20 de declaratii politice, 27 de intrebari, cinci interpelari si 34 de luari de cuvant in plen.

Redam cateva din acestea in cele de mai jos:

 • Propunere pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea sisanctionareacoruptiei: aceasta initiativa vine din nevoia de a corecta anumite neclaritati din legislatia in vigoare cu privire la incompatibilitatile alesilor locali
 • Propunere legislativa privind sistemul unitar de pensii publice. Proiectul de lege prevede marirea in trepte a valorii punctului de pensie, la 40% din venitul mediu brut de la 1 ianuarie 2017 si apoi la 45%, de la 1 iulie 2017.

Declaratii politice:

 1. „Aeroportul international din Baia Mare”
 2. „Marirea ajutorului social pentru tinerii din casele de copii”

Intrebari

 • Abandonul batranilor de catre familii
 • Egalitatea de sanse

Interpelari

 • Complexul Sportiv de Natatie din Otopeni
 • Bebelusii din Jud. Arges

Interpelari adresate Primului Ministru

 • Laptele si cornul
 • Cariera asistentelor medicale
 • Copiii familiei Bodnariu

Va urma

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Dobasu

  Serios?????A inceput campania helectorala si trebuie periat cici Scos frumos la inaintare ca poate poate mai prinde 4 ani de ros ciolanul si de facut nika.

  Reply
 2. Cozma

  Ca si maramureșeni ne interesează foarte mult complexul de natatie Otopeni ,bebelusii din Argeș,copiii Bodnariu,etc.Un handicapat mintal,se vede după mutră .Ca de obicei ,nu o să-mi postați comentariul,dar si eu vă pregătesc o surpriză.La ce partid e …ăsta? Vedeți ?Nici el nu știe,nici voi.

  Reply
  1. morosan hatru

   L-o pupat pe Base piste tat si pe urma o dezertat.Ma mir ca nu-l adopta liberalii,ca tot i-o primit pe toti looserii portocalii.

   Reply
 3. George

  Stimare Ciprian Rogojan, cei care te-au votat sint din zona folclorica a Maramuresului. De cite ori apare aceasta zona in activitatea ta parlamentara? Ma tem ca despre aceste meleaguri ai vorbit cu unii parlamentari doar la o palinca si doar pe coridoarele parlamentului. Declaratiile politice sint baloane de sapun, interpelarile si raspunsurile concrete sin fapte. E ca si cum as face eu politica pe facebook. Nu ne amagi, fii onest si cunpara-ti cenusa din satul natal si pune-o pe crestet. E mai nobil decit sa-ti pui poza pe ecran. Oricum, nu vei avea un nou mandat de inutil.
  Despre aeroportul din Baia Mare poti spune ca ai determinat o componenta financiara? Ca de declarat putem declara si noi , mult mai pe romineste decit tine.
  Nu stiu ce profesie ai, cred ca ai liceul la baza, insa iti recomand sa te retragi in sinul familiei care te iubeste si sa reintri in strada pe nestiute, ca sa nu te intrebe nimeni unde ai fost in ultimii patru ani.
  Cu simpatie (daca dispari public).

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2