Actorii băimăreni vă așteaptă la teatru. Vineri se joacă ”Suicidal”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Actorii reintră pe scena Teatrului Municipal Baia Mare. Astfel, vineri, sâmbătă și duminică în incinta instituției se vor pune în scenă mai multe spectacole.

Vineri, 28 august 2020, de la ora 20.00 și duminică, 30 august 2020, de la ora 20.00 se joacă SUICIDAL, după texte de Luigi Pirandello, regizat de Norbert Boda.

SUICIDAL explorează o tema gravă a umanității într-o manieră neconvențională, sub forma unui show dedicat exclusiv sinuciderii. Având convenția unei emisiuni televizate, spectacolul are un aer comic puternic, uneori chiar cu un umor negru, dar bine dozat, fără să uite însă să trateze și cu seriozitate dramele și poveștile personajelor.

Spectacolul se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare. Durata: 60 minute (fără pauză) / Preț bilet: 20 lei, redus 10 lei

Sâmbătă, 29 august 2020, de la ora 11.00, se desfășoară spectacolul pentru copii DEGETUL POZNAȘ, de Matei Vișniec, regia Radu Dinulescu. Piesa se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare (str Crișan nr 8). Durata: 40 minute (fără pauză) / Preț bilet: 7 lei

În lumea ei din vis, micuța Larisa se trezește fără degețelul preferat. Năzdrăvanul e de negăsit, determinând-o pe fetiță să plece într-o călătorie, în căutarea acestuia.

Sâmbătă, 29 august 2020, de la ora 19.00, se derulează spectacolul de improvizație ”ImproJoker”, regia artistică Mihaela Sîrbu.

”ImproJoker” vă satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă.

Spectacolul se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare. Durata: 75 minute (fără pauză) / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Informații de interes

Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică, în prealabil, specificând numărul de persoane:
• la secția dramă, grup de max. 2 pers
• la secția păpuși, grup de max. 3 pers (cu 1 singur însoțitor)

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Numărul maxim de spectatori acceptat este 50, vom avea distanțare de 2 m între scaune, din acest motiv trebuie să știm când faceți rezervarea câte persoane vin în grup, pentru o așezare cât mai rapidă a scaunelor.

Program casa de bilete:
Marți – Duminică 18.00 – 19.00

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Spectatorii sunt rugați să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune. Masca este obligatorie. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, sunteți rugați să rămâneți acasă.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2