Actorii urca pe scena Teatrului Municipal Baia Mare pentru doua spectacole de exceptie. Vezi aici, care sunt acestea

Actorii urca pe scena Teatrului Municipal Baia Mare pentru doua spectacole de exceptie. Este vorba despre ”Hai ca nu e Cernobil” si ”Arta adulterului”. Locomotiva lenesa ii asteapta sambata pe cei mici sa faca impreuna o calatorie magica in lumea jocurilor.

Marti, 03 martie, si vineri, 06 martie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Baia Mare se joaca spectacolul ”Hai ca nu e Cernobil”, textul si regia fiind semnate de Norbert Boda. Spectacolul se joaca la sala studio, iar durata este de 80 minute, fara pauza.

Ana Liliana Ilea, despre piesa: ”Poluarea cu cianura si metale grele, din urma cu doua decenii, a cazut azi in uitare. Aproape o suta de tone de cianura procesata s-au varsat in imprejurimi, ajungand in rauri, in Dunare si poate chiar in Marea Neagra. O problema grava, care a fost expediata. Care au fost efectele asupra populatiei? Nu stim nici acum. HAI CA NU E CERNOBIL trateaza acest accident ca pe o farsa tragica, cu un umor retinut, si ridicand multiple semne de intrebare. Un spectacol hranit din filonul neputintei in fata dezastrului si care ne reaminteste ca istoriile se repeta atunci cand le uitam.”

Miercuri, 04 martie, de la ora 19.00, baimarenii sunt asteptati la spectacolul ”Arta adulterului” de Pierre Chesnot, in regia lui Daniel Vulcu, scenografia Mihai Valu. Spectacolul se joaca la sala mare. Durata este de 130 minute, cu pauza.

Ana Liliana Ilea: “Jean François, regizor de televiziune, si Magalie, sotia unui comandant de submarin nuclear, isi dau periodic intalnire in locuinta acesteia de la malul marii, care va deveni peste noapte, din ratiuni extraconjugale, Hotel Mimoza. Sotia regizorului isi face aparitia la asa-zisul hotel, pentru a cunoaste locatia unde sotul ei isi petrece mare parte din timp. Care este arsenalul pregatit spre aparare de cei doi amanti si care e ofensiva in fata pericolului iminent de a fi demascata relatia lor? ARTA ADULTERULUI ne dezvaluie rodul imaginatiei bogate a infidelilor pusi in incurcatura de situatii limita, generatoare de momente naucitoare, pline de suspans. Oare minciuna, ridicata la rang de zeu, va salva, in cele din urma, aparentele? Hotel Mimoza e locul tuturor posibilitatilor.”

Sambata, 07 martie, de la ora 11.00, copii sunt invitati la o intalnire cu Locomotivioara lenesa, o poveste despre cum incepem noi, micii oamenii, sa cunoastem lumea inconjuratoare, despre curiozitatile vietii, despre jocuri, despre relatiile pe care trebuie sa le dezvolti cu cei din preajma ta, spusa Spectacolul se joaca la sala papusi.

Pretul biletelor la spectacolele teatrului sunt urmatoarele: 7 lei ( 10 lei premiera) la sectia Papusi, 20 lei pret intreg si 10 lei pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista. Informatii si rezervari se pot face la numerele de telefon: 0736216437 (Drama si Revista) si 0730270926 (sectia Papusi).

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1