Actorul de comedie Kevin Hart va fi gazda ceremoniei de decernare a premiilor Oscar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Actorul de comedie Kevin Hart va fi gazda ceremoniei de decernare a premiilor Oscar desfasurata in februarie 2019, a anuntat marti actorul pe Instagram, potrivit Reuters, titrat de Agerpres.

„Sunt atat de fericit sa spun ca in sfarsit mi-a venit randul sa prezint premiile Oscar”, a scris Hart.

Oscarurile sunt considerate cele mai importante distinctii ale industriei cinematografice americane.

„Si noi suntem”, a raspuns pe Twitter Academia Americana de Film, institutia care decerneaza premiile. „Bun venit in familie!”, se mai spune in mesaj.

Kevin Hart (39 de ani), care a jucat in pelicula ”Jumanji: Welcome to the Jungle” (2017), ii succede prezentatorului de televiziune Jimmy Kimmel, gazda ceremoniei in 2018 si 2017.

„Sunt coplesit din simplul motiv ca a fost unul dintre obiectivele mele atat de mult timp”, a scris Hart pe pagina sa de Instagram.

Sarcina prezentarii galei premiilor Oscar este una dintre cele mai prestigioase, dar se numara si printre cele mai dificile din industria de divertisment intrucat amfitrionii trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor audientei prezente in sala, dar si a milioanelor de telespectatori care urmaresc transmisiunea televizata, presarata cu glume de actualitate si poante din lumea filmului.

Kevin Hart este unul dintre putinii actori de culoare care au prezentat premiile in istoria de 90 de ani a Oscarurilor, printre acestia aflandu-se Chris Rock, Whoopi Goldberg si Sammy Davis Jr.

Alegerea sa vine intr-un moment in care Academia Americana de Film este monitorizata atent din perspectiva cresterii diversitatii membrilor sai precum si in randul peliculelor si a performerilor nominalizati.

Nominalizarile la Oscaruri vor fi anuntate la 22 ianuarie, iar ceremonia va avea loc la 24 februarie, in Hollywood, si va fi transmisa in direct la televiziune

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2