Actorul Dragos Bucur, despre cum a fost umilit de Mircea Diaconu: „Omul asta m-a pus sa dorm in holul teatrului din Viena”

Actorul Dragos Bucur a distribuit pe pagina sa de Facebook clipul electoral „Un Om Presedinte”, in care candidatul Mircea Diaconu spune ca s-a saturat de obraznicia si tupeul din aceasta tara. In postare insa, Bucur a povestit un episod, din timpul unei deplasari la Viena, in care s-a simtit umilit de Diaconu.

„Hai ca nu mai pot: omul asta m-a pus sa dorm in holul teatrului din Viena cand am fost in turneu cu Nottara! El, nu vreun organizator, el a condus microbuzul, el a aranjat actorii in camere, el mi-a spus sa dorm pe canapeaua din holul teatrului. Iar cand am vrut sa ies sa ma plimb deoarece ma simteam umilit sa dorm acolo, mi-a zis ca daca ies, dimineata nu mai intru in teatru. El, un om”, a scris Dragos Bucur.

Potrivit unui sondaj IMAS realizat saptamana trecuta la comanda Europa FM, Mircea Diaconu ar putea obtine la alegerile prezidentiale de duminica 16,7% din voturi, situandu-se pe locul al doilea dupa presedintele Klaus Iohannis.

republica.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1