Actorul Kit Harington din ”Game Of Thrones”, gazda emisiunii ”Saturday Night Live”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Kit Harington, insotit de mai multe vedete din ”Game Of Thrones”, a prezentat cea mai recenta editie a emisiunii ”Saturday Night Live” (SNL), cu doar cateva zile inainte de premiera in Marea Britanie a ultimului sezon al serialului, relateaza duminica Press Association, potrivit Agerpres.

Actorul britanic, interpretul lui Jon Snow in seria TV de succes, a fost acompaniat de Emilia Clarke, John Bradley si Rose Leslie in monologul din deschiderea emisiunii, in care a refuzat sa ofere detalii despre sfarsitul seriei TV.

“Ne poti oferi macar o idee generala despre cum se termina?”, a intrebat Emilia Clarke prezenta in public.

Harington a raspuns ca ea ar trebui sa stie acest lucru deoarece face parte din distributie.

“Ei bine, da, dar am uitat. Adica, a trecut atat de mult timp de la ultimul sezon, plus ca in multe dintre scene vorbesc cu un dragon, care este doar o minge de tenis pe stalp verde. Habar nu am ce se intampla de fapt”, a spus ea.

John Bradley s-a ridicat apoi din public si a intrebat ce s-a intamplat cu personajul sau, Samwell Tarly. ”Nu m-au lasat sa vad decat doua pagini din scenariu. Personajul meu nu spune decat: “Aaaa…”, a afirmat el. Bradley a vrut apoi sa stie daca dupa serial el si Harington vor mai petrece timp impreuna “ca prieteni buni”.

Pete Davidson, membru al echipei SNL, costumat in Regele Noptii, a intrebat la randul sau daca el si Harington vor ramane prieteni, la care actorul britanic a raspuns: ”Nu am fost niciodata prieteni”. Sotia din viata de zi cu zi a lui Harington, Leslie, care o interpreteaza pe Ygritte in serial, a fost la randul sau prezenta in emisiune. ”Ce vom face de acum inainte pentru bani? Nu am economisit nimic si mi-ai spus mereu: “O, eu sunt Regele Nordului, putem comanda UberEats in fiecare noapte”.

”Draga, nu-ti face griji, vom fi bine”, a raspuns Harington. ”Eu imi voi face bijuteriile, iar tu ai cantecelele tale”, a adaugat el.

Sezonul al optulea din ”Game Of Thrones” va contine sase episoade si va reprezenta epilogul povestii, la finalul caruia se va afla cine va stapani Westeros. Sezonul final va fi difuzat in Marea Britanie incepand cu 14 aprilie, pe postul de televiziune Sky Atlantic.

Foto: Time Magazine

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2