Actrita americana Helen Hunt, implicata intr-un accident grav de circulatie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Actrita americana Helen Hunt a fost implicata intr-un accident grav de circulatie, dupa ce masina in care calatorea pe scaunul din spate a fost izbita lateral de un alt vehicul si s-a rasturnat pe o parte. Actrita a fost transportata imediat la spital, relateaza online ziarul spaniol ABC, titrat de Agerpres.

Potrivit, People si TMZ, cunoscuta interpreta din filmul “As Good as it Gets” (Mai bine nu se poate) pentru care a primit un Oscar pentru cel mai bun rol feminin, a fost transportata la un spital din California dupa ce masina in care calatorea, un SUV negru, a fost lovita lateral de o alta masina.

Un purtator de cuvant al politiei din Los Angeles a declarat pentru TMZ – care a postat imagini ale accidentului – ca Helen Hunt, aflata pe locul din spate al vehiculului rasturnat, se numara printre persoanele afectate de accident si care au fost transportate la spital.

In pofida izbiturii violente, la cateva ore de la transportarea la spital, actrita a fost externata in aceeasi zi dupa ce a fost supusa mai multor examinari medicale. Avand in vedere ca diagnosticul nu a fost unul grav, ea isi poate continua recuperarea acasa.

Helen Hunt este una dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood. Ea a devenit populara mai ales datorita serialului de televiziune “Mad About You” pentru care a fost recompensata cu trei Globuri de Aur si patru premii Emmy.

Din filmografia sa mai fac parte “The Sessions” (2012), pentru care a fost nominalizata la Oscar, “Twister” (1996), “Cast Away” (2000), ” What Women Want” (2000), “Pay It Forward” (2000), “Bobby” (2006), “Soul Surfer” (2011), sau “The Miracle Season” (2018).

Helen Hunt si-a facut debutul in regie cu “Then She Found Me” (2007) si a regizat si patru episoade din popularul serial “House of Lies”.

Foto: doyouremember.com

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2