Actrita Maia Morgenstern, invitata de onoare la Carnavalul de la Venetia 2014

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Actrita Maia Morgenstern va face parte din juriul care va decide castigatorii premiilor acordate luni, 3 martie, la Marea Finala a Premiului Special International „Natura fantastica” pentru realizarea de masti traditionale venetiene – Premiul Special „Natura fantastica” si doua mentiuni. De asemenea,, actrita romanca va inmana Marele Premiu castigatorului acestei prime editii a concursului organizat in cadrul Carnavalului de la Venetia, relateaza Agerpres.

In cursul serii, pe scena Teatrului Fondamenta Nuove din Venetia, va fi prezentata piesa de teatru ‘Mic si-al dracu Piccolo e birichino’, cu actrita Maia MORGENSTERN si balerinul Valentin ROSCA, informeaza ICR Venetia.

‘Mic si-al dracu’ este un dublu-recital al celor doi protagonisti, actrita Maia Morgenstern si balerinul Valentin Rosca, construit in jurul poeziilor scrise de scriitorul roman de origine evreiasca Isaac Lazarovici, cunoscut publicului roman sub pseudonimul Ion Pribeagu. Spectacolul a fost regizat de Maia Morgenstern si are coregrafia semnata de Valentin Rosca.

Evenimentele din data de 3 martie sunt organizate de Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia, in parteneriat cu Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti, VELA — Gruppo AVM si Teatro Fondamenta Nuove si in colaborare cu Tragicomica, La Bottega dei Mascareri, Pontecavallo si Alberto Sarria Masks.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2