ACTUALIZARE-Acum: Accident cu victime la Satulung

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In urma cu cateva minute pe raza localitatii Satulung s-a produs un grav accident de circulatie. Doua persoane au ramas incarcerate iar echipele de interventie se indreapta in aceste momente spre locul evenimentului rutier. Apelul s-a facut la 112.

Revenim cu amanunte.

ACTUALIZARE ora 07.52

La locul accidentului au ajuns echipaje de politie, TIM, descarcerarea Baia Mare, o autospeciala de la Somcuta si de la Serviciul Judetean de Ambulanta. Acestia au constatat ca nimeni nu este incarcerat cu toate ca apelul a anuntat altceva.

Membrii echipelor de interventie au constatat ca la fata locului sunt patru victime, doua constiente si doua inconstiente. Echipele de medici incearca sa-i stabilizeze pentru a-i putea transporta la UPU Baia Mare.

ACTUALIZARE ora 08.10

La fata locului politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului rutier.

Comisar sef Marius Eftimie, IPJ Maramures: “Astazi in jurul orei 07.20 pe DN 1C, mai exact pe raza localitatii Satulung, doua autoturisme care efectuau manevre de depasire au intrat in coliziune, iar o masina a iesit in afara partii carosabile. Deocamdata nu avem toate datele necesare deoarece cercetarea la fata locului este in plina desfasurare. Pot sa va mai spun ca in urma producerii accidentului a rezultat patru victime din care doua au fost transportate la Spitalul Judetean din Baia Mare.”

ACTUALIZARE ora 08.20

Toate victimele au ajuns la UPU. Este vorba despre trei femei si un barbat. O victima este intubata, o victima este semiconstienta, iar celelalte doua victime au fost ranite usor.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *