ACTUALIZARE APEL 112 – Accident rutier cu victime în zona Barajului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Ambulanta

În urmă cu puțin timp, prin 112, a fost anunțat un accident rutier cu o persoană încarcerată. Evenimentul rutier s-a petrecut în Firiza, zona Valea Romană (baraj). La fața locului au ajuns echipajele de prim ajutor, dar și polițiștii care urmează a stabili cauzele producerii accidentului rutier.

ACTUALIZARE

„Azi, 24 octombrie, ora 10:50 polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Imașului din Baia Mare. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 26 de ani din Baia Mare, a condus un autoturism dinspre strada Barajului înspre strada Firiza, iar la intersecția cu drumul forestier Valea Romană, într-o curbă periculoasă a pierdut controlul asupra direcției de mers oprindu-se într-un copac.

În urma producerii accidentului rutier, conducătoarea auto și pasagerul, un bărbat de 24 de ani din Baia Mare, au suferit vătămări corporale. Aceștia au fost transportați la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvant al IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2