ACTUALIZARE-Baia Mare: Aproximativ 700 de candidati sustin, astazi, probele scrise la examenul de titularizare // Cand se afiseaza rezultatele

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Astazi are loc proba scrisa din cadrul concursului national titularizare 2019 in invatamantul preuniversitar, examen care a inceput la ora 10.00 si care se va incheia la ora 14.00.

La nivelul judetului nostru s-au inscris aproximativ 700 de candidati, care vor sustine proba scrisa in unul din cele doua centre de examinare, respectiv la Colegiul Tehnic “George Baritiu” sau la Colegiul National “Vasile Lucaciu”, informeaza inspectorul scolar general adjunct, prof. Ciprian Cucuiat.

Rezultate titularizare 2019

Saptamana viitoare se vor afisa rezultatele.

Prof. Ciprian Cucuiat, inspector scolar general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures: “Primele rezultate la proba scrisa vor fi afisate in data de 23 iulie, atat la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Maramures, cat si pe site-ul titularizare.edu.ro. In zilele de 23 si 24 iulie, se vor inregistra contestatiile si se vor transmite la centrele de evaluare, iar intre 24 si 29 iulie, va avea loc solutionarea contestatiilor, urmand ca pe 30 iulie sa fie afisate rezultatele finale.”

Candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului, pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare). Pentru suplinire, candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala in profilul postului.

ACTUALIZARE ora 12.35

In urma centralizarii datelor, care s-au facut astazi, in jurul pranzului, Inspectoratul Scolar Judetean Maramures a venit cu noi precizari vis-a-vis de concursul national titularizare 2019. Astfel, la nivelul judetului Maramures s-au inscris un numar de 824 de candidati.

Insp. prof. Antoaneta Bolchis, purtator de cuvant la Inspectoratul Scolar Judetean Maramures: „Din totalul de 824 de candidati inscrisi, 765 au fost valizi cu dreptul de a participa la concurs. Diferenta de 59 nu au avut validate fisele sau nu avut note la inspectiile de la clase. Din cei 765 inscrisi, 122 au fost absenti, iar 129 s-au retras din motive personale. In acest context, in centrele de examinare au fost prezenti 514 candidati.”

Conducerea Inspectoratul Scolar Judetean Maramures a mai precizat faptul ca la nivelul judetului nostru s-au scos 1.194 de posturi din care 94 titularizabile, iar 1.100 netitularizabile. Din cele 1.194 de posturi, 478 sunt complete, 716 incomplete, 274 rezervate si 920 vacante.

Cele mai multe posturi titularizabile au fost scoase la disciplina Educatie muzicala instrumentala (23), la Educatie fizica si sport (13), invatatoare (6), etc.

***La nivel national sunt disponibile 4.319 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioada nedeterminata. Dintre acestea, 3.091 de posturi didactice/catedre vacante sunt in mediul urban si 1.228 in mediul rural, precizeaza Mediafax.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole