ACTUALIZARE-Baia Mare: Un elev a ajuns in vizorul politiei dupa ce a distrus bunuri dintr-o sala de clasa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un elev de la o unitate de invatamant din Baia Mare a ajuns la politie dupa ce a devenit agresiv cu politistii. Acestia intervenisera in urma unei sesizari potrivit careia elevul respectiv distrugea bunuri din sala de clasa.

“Un echipaj de ordine si siguranta publica a intervenit ieri, dupa ce a fost sesizat ca un elev are un comportament deviant si a inceput sa distruga bunuri din sala de clasa. Intrucat acesta s-a manifestat agresiv si dupa sosirea politistilor, a fost imobilizat si condus la sediul politiei municipiului Baia Mare. A fost sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare cu privire la comiterea infractiunii de ultraj”, a declarat Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

Actualizare, ora 12.27

Biroul de presa al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures a venit cu precizari vis-a-vis de acest caz. Va redam mai jos comunicatul institutiei.

“In urma incidentului petrecut la Colegiul Economic ,,Nicolae Titulescu” Baia Mare, Inspectoratul Scolar Judetean Maramures  a solicitat conducerii colegiului o informare si totodata a constituit o comisie de inspectori care sa cerceteze aspectele referitoare la acest caz.

Din informarea primita de la conducerea Colegiului Economic ,,Nicolae Titulescu” Baia Mare, in data de 05.06.2019, in jurul orei 12.00, in urma comunicarii de catre dirigintele clasei a IX-a invatamant profesional a situatiei absentelor cumulate, unul dintre elevii clasei a manifestat un comportament agresiv, solicitandu-se interventia organelor de politie. Un echipaj format din 3 politisti a incercat sa-l linisteasca, acesta necooperand cu ei, devenid agresiv, astfel incat echipajul l-a imobilizat si l-a insotit la sectia de politie.

La finalizarea anchetei desfasurate de inspectorii scolari, va vom transmite mai multe date referitoare la acest caz.”

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2