ACTUALIZARE CĂUTĂRI RELUATE – Fost geolog, dat dispărut de ieri în zona Dealul Corbului din Preluca

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Un fost geolog este dat dispărut de ieri în zona Dealul Corbului din Preluca. Persoana dispărută este un bărbat de 86 ani, care din primele informații se pare că nu avea probleme medicale. A fost văzut ultima dată în data de 20 martie, iar în 21 martie, la ora 13:00, când persoana care îi aducea mâncare nu l-a mai găsit la domiciliul său, a dat alarma.
„Din spusele localnicilor, de la ora 14:00 l-au căutat sătenii, vecini cu omul dispărut și nu l-au găsit, aceștia neinformând structurile specializate în căutarea persoanelor dispărute decât aseară. Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș a intervenit, în urma apelului de urgență venit, de-abia în jurul orelor 20.20 cu o echipă alături de care au mai fost prezente echipaje ale Poliției Naționale și ale ISU Maramureș. În această dimineață la ora 10.00 vor fi reluate căutările bărbatului dispărut. La căutări au fost solicitați și localnici voluntari, pe lângă structurile specializate, ISU, Poliție, Jandarmerie. SPJ Salvamont Maramures va ieși în teren inclusiv cu echipă de căutare cu drona. Vom reveni cu amănunte in funcție de situația din teren”, spune Salvamont Maramureș.
ACTUALIZARE Omul a fost găsit din păcate decedat, căzut într-o râpă cu apă de peste 80 de metri, potrivit anunțului Salvamont. A fost extrasă prin tehnica de coardă și lansat tot cu ajutorul corzilor până la punctul de unde va fi transportat cu ajutorul târgii până la mașina de Medicină Legală.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole