ACTUALIZARE-Consilierii locali au dat aviz favorabil patinoarului din Piata Revolutiei. // Baia Mare ar putea avea doua patinoare in sezonul alb

PNL

Astazi, 31 octombrie a.c., consilierii locali vor discuta despre “Targul Brazilor de Craciun” care se va desfasura in Piata Revolutiei, in perioada 10 decembrie 2018-25 decembrie 2018.

De precizat ar fi faptul ca, ieri, in cadrul sedintei de Buget-Finante viceprimarul Marinel Rob si Daniela Bazarea-consilier local, au facut un amendament la acest proiect de hotarare prin care au propus ca in Piata Revolutiei sa mai fie amplasat un patinoar demontabil care sa fie functional in intervalul 30 noiembrie 2018-14 ianuarie 2019 cu posibilitatea de prelungire a perioadei. Amendamentul a primit vot favorabil din partea membrilor comisiei.

Astfel, copiii si adultii care iubesc patinajul ar avea posibilitatea sa alunece pe gheata pe unul din cele doua patinoare care ar exista in perioada mai sus mentionata, acestea urmand a fi amplasate in Piata Revolutiei si in Piata Libertatii.

O astfel de propunere este bine-venita mai cu seama ca urmeaza vacanta de iarna iar singura atractie de recreere, din oras, pentru copii si chiar si pentru tineri si adulti ar fi aceste doua patinoare. Ramane de vazut daca acest amendament va fi sustinut si de restul consilierilor locali baimareni.

Revenim cu amanunte.

 ACTUALIZARE 1 noiembrie 2018

In cadrul sedintei Consiliului Local Baia Mare care s-a desfasurata, ieri, in sala Europa din cadrul Primariei Baia Mare, alesii locali au dat aviz favorabil si pentru cel de-al doilea patinoar care va fi amplasat in Piata Revolutiei.

De precizat ar fi faptul ca, pentru a exista fizic cele doua patinoare trebuie sa existe solicitari din partea firmelor de profil.

Pentru a incuraja aceste firme, consilierul local Cristian Niculescu Tagarlas a facut un amendament prin care a solicitat scaderea pretului de la 0,20 de lei/mp la 0,10 lei/mp.

Astfel, agentii economici care detin patinoare demontabile si doresc sa le amplaseze intr-una din cele doua locatii, respectiv Piata Libertatii sau Piata Revolutiei, pot depune solicitarile la sediul Primariei Baia Mare.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1