ACTUALIZARE: Eleva Colegiului National “Mihai Eminescu” a obtinut mentiune la Concursul de Matematica “Adolf Haimovici” de la Iasi // 12 elevi din Maramures participa la Concursul de Matematica “Adolf Haimovici” de la Iasi

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Etapa Nationala a Concursului de Matematica Aplicata “Adolf Haimovici” va avea loc maine, 18 mai, de la ora 10.00, la Facultatea de Constructii de Masini si Management Industrial din Iasi.

Lotul judetului Maramures este format din 12 elevi, in conformitate cu rezultatele obtinute la etapa judeteana a Concursului de Matematica Aplicata ”Adolf Haimovici”. Profesorul insotitor este Tivadar Cornel de la Colegiul National “Dragos Voda” din Sighetu Marmatiei.

Andreea iubeste matematica chiar daca studiaza un profil umanist. Tanara face parte din lotul celor 12 elevi care reprezinta judetul Maramures la concursul de matematica.

De la Colegiul National “Mihai Eminescu” din Baia Mare participa eleva Musca Andreea din clasa a IX-a E, profesor coordonator Marius Craciun. Ea studiaza la profilul Filologie, specializare Bilingv romana-engleza, fiind pasionata si de tainele matematicii. Este ambitioasa, muncitoare si reuseste sa imbine armonios desciplinele umaniste cu rigorile matematicii.

Prof. Marius Craciun, director Colegiul National Mihai Eminescu: “Ma bucur ca am sansa sa lucrez cu Andreea si sper ca rezultatele ei de la Faza Judeteana sa se confirme si la Etapa Nationala. De asemenea ne bucuram deoarece, in fiecare an, elevii nostri reprezinta cu succes Colegiul National “Mihai Eminescu” la acest prestigios concurs, care este echivalentul Olimpiadei de Matematica.”

Concursul de Matematica Aplicata “Adolf Haimovici” se adreseaza atat elevilor de la profilul tehnic, servicii si resurse naturale si protectia mediului, profilul real – specializarea stiintele naturii, pentru clasele IX – XII, cat si profilului umanist-vocational cu specializarea-filologie, la clasele IX – XII, precum si specializarea stiinte sociale pentru clasele a XI-a si a XII-a.

ACTUALIZARE

La Etapa Nationala a Concursului de Matematica Aplicata “Adolf Haimovici” eleva Musca Andreea, din clasa a IX-a E, de la Colegiul National “Mihai Eminescu” a reusit sa obtina un rezultat frumos care face cinste atat invatamantului maramuresean, colegiului unde invata cat si profesorului Marius Craciun. ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2