ACTUALIZARE FOTBAL- Meciul Minaurului cu Universitatea Craiova se joacă fără spectatori

Nu mai puțin de 4000 de suporteri erau așteptați la meciul din această săptămană al CS Minaur cu Universitatea Craiova. Însă decizia autorităților de la București a fost ca toate evenimentele sportive, începand cu 25 octombrie, să se țină fără spectatori. Însă pentru meciul Minaurului au fost puse deja bilete pentru vanzare, iar acum oficialii clubului băimărean trebuie să le spună suporterilor care și-au cumpărat deja bilete cum își vor recupera banii.
„Momentan așteptăm clarificări de la Federație referitor la condițiile în care putem să jucăm meciul iar în cursul zilei de azi, 26 octombrie, o să dăm un comunicat oficial legat de meciul cu Universitatea Craiova”, a spus Cosmin Butuza, directorul sportiv al celor de la CS Minaur.  Mai spunem că pentru acest meci a fost închiriată și o nocturnă, iar clubul băimărean spera să recupereze o parte din costuri din vanzarea biletelor.
ACTUALIZARE
Oficialii clubului băimărean au anunțat azi că „Partida se va disputa fără spectatori, conform noilor reglementări. Clubul va emite un comunicat cu privire la recuperarea banilor plătiți de cei care și-au achiziționat bilete de intrare”.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu