ACTUALIZARE-(FOTO) Localnicii din Baita dardaie de frig in case. Acestia nu au curent electric de mai bine de 8 ore

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


De mai bine de opt ore localnicii din Baita si Ulmoasa sunt fara curent electric. Acestia sunt disperati deoarece nu au caldura.

Ioan Boga, localnic Baita: “Stam in frig si nu putem face foc in centrala.”

In zona respectiva, conform datelor furnizate de Dan Buca, purtator de cuvant CJSU Maramures, sunt doua echipe de la Electrica. Acesta spune ca angajatii nu vor pleca de acolo pana nu se rezolva problema electricitatii.

Situatia in judet

Pe raza judetului Maramures sunt afectate trei linii de tensiune medie, integral, și trei linii de tensiune medie, partial, respectiv 93 posturi de transformare.

Dan Buca, purtator de cuvant CJSU Maramures: “Sunt afectate de alimentarea cu energie electrica 27 localitati. Baia Mare, zona Ferneziu Tautii Magheraus, Busag, Nistru, Șomcuta Mare, Finteușu Mare, Lucacești, Fersig, Boiu Mare, Valea Chioarului, Fericea, Prislop, Valenii Somcutei, Curtuius, Coroieni, Baba, Peteritea. Toate echipele de interventie la societatea Electrica sunt in teren și lucreaza pentru remedierea deficientelor.” Ana AVRAM

Foto: CJSU Maramures-echipe Electrica la Baita

ACTUALIZARE 17.30

Au fost realimentate cu energie electrica zonele Valea Neagra-Izvoare, Culcea, Catalina, Coltau, Culcea, Sacalaseni si Coruia.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2