ACTUALIZARE-Moisei: Persoana, ratacita si cazuta intr-o rapa, a fost gasita de salvamontisti azi-noapte

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O persoana ratacita, aflata in stare fizica precara si cazuta intr-o rapa este cautata in aceste momente de Salvamont Maramures, la Moisei.

„Colegii de la Salvamont Viseu au plecat ca echipa de prim raspuns impreuna cu forte de la ISU. Zona e dificila si foarte intinsa iar misiunea se anunta una dificila avand in vedere ca persoana cu probleme cu care de altfel s-a reusit comunicarea la un moment dat, a ramas fara baterie la telefon.

Ca suport la ora aceasta se deplaseaza o echipa din Baia Mare formata din 5 oameni si o echipa din Cavnic formata din 4 oameni. Adineauri si Salvamont Borsa si-a anuntat disponibilitatea de a veni cu echipa de suport”, se arata in postarea de pe Facebook a celor de la Salvamont Maramures, in jurul orei 00.00 (19 iunie).

ACTUALIZARE  ora 7.39

Actiunea s-a incheiat cu succes, persoana ratacita a fost gasita, dupa aproximativ 2 ore de cautari. Nu prezenta afectiuni medicale grave.

“Echipa de salvamontisti din Viseu impreuna cu un politist si cu un elev de politie au reusit pe baza informatiilor avute, dar mai ales datorita cunoasterii zonei sa gaseasca persoana intr-un interval de timp extrem de scurt”, a precizat, ulterior, Salvamont Maramures.

De mentionat ar mai fi faptul ca ISU Maramures a oferit suportul tehnic, care a facilitat obtinerea informatiilor necesare localizarii in timp util a victimei.

Foto arhiva

Vlad HERMAN, Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole