Operatorul aerian Wizz Air anuleaza, miercuri, mai multe zboruri din Germania si Spania catre Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Wizz Air isi informeaza pasagerii ca, din cauza epidemiei de coronavirus, au fost intreprinse de catre autoritatile romane urmatoarele actiuni de sanatate si siguranta pentru a minimiza raspandirea virusului.

Incepand cu 11 martie 2020, autoritatile romane au pus in aplicare masuri menite sa limiteze epidemia de Coronavirus. Aceste masuri vor ramane in vigoare pana la o noua notificare. Pasagerii care calatoresc din zone cu expunere la risc ridicat (zona rosie) vor intra in carantina de 14 zile in centre speciale atunci cand ajung in Romania. Acest lucru se aplica pasagerilor care calatoresc din toata Italia, provincia Hubei din Republica Chineza si anumite zone din Coreea de Sud. De asemenea, toti pasagerii care sosesc din alte zone din China, Coreea de Sud, intregul Iran si districtul Heinsberg din Renania de Nord – Westfalia (zone galbene) vor fi informati cu privire la decizia autoritatilor referitoare la carantina la domiciliu de 14 zile impusa.

Pentru a ajuta la limitarea epidemiei, Wizz Air anuleaza zborurile din Memmingen / Munchen West, Dortmund, Basel-Mulhouse-Freiburg, Nürnberg, Karlsruhe / Baden-Baden, Frankfurt Hahn catre Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, doar de astazi, 11 martie 2020. Exceptie fac zborurile din Frankfurt Hahn si Dortmund spre Timisoara. Zborurile pe ruta Madrid – Bucuresti nu au fost anulate.

Pasagerii cu rezervari afectate de aceasta modificare si care si-au efectuat rezervarile direct pe wizzair.com sau in aplicatia de mobil a companiei aeriene vor fi informati automat prin e-mail, si vor putea sa aleaga intre  reprogramarea gratuita, rambursarea completa sau rambursarea a 120% din tariful initial sub forma de credit WIZZ. Pasagerii pot alege intre optiunile de mai sus accesand linkul din e-mail si selectand cu usurinta cea mai buna optiune prin intermediul platformei noastre de programare individuala. Pasagerii care si-au facut rezervarile prin intermediul agentiilor de turism – inclusiv agentiile de turism online – ar trebui sa ia legatura cu compania de unde si-au achizitionat biletele.

Wizz Air le recomanda pasagerilor sa contacteze autoritatile responsabile pentru detalii precise si pentru a li se confirma eligibilitatea si conditiile de calatorie. Totodata, pasagerii sunt rugati sa ia in considerare schimbarea zborurilor catre destinatii alternative sau anularea acestora, daca este necesar. Wizz Air le reaminteste tuturor pasagerilor ca sunt responsabili de a fi sunt constienti de conditiile de calatorie legate de tara de sosire inainte de calatorie.

Despre Wizz Air

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, ofera mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 155 de destinatii din 45 de tari. O echipa de peste 5.000 de profesionisti in aviatie asigura servicii superioare si tarife foarte scazute, ceea ce face ca Wizz Air sa fie alegerea preferata a 40 de milioane de pasageri in 2019. WIZZ opereaza o flota de 121 de aeronave Airbus. Aeronavele A320 sunt echipate cu 180 de locuri, A321 cu 230 de locuri si aeronavele A321neo cu 239 de locuri. Wizz Air are una dintre cele mai tinere flote aeriene din lume, potrivit celor mai recente cifre ale CH-AVIATION.  Wizz Air este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ si este inclusa in calculul indicilor FTSE 250 si FTSE All-Shares. Wizz Air este membra a Asociatiei Internationale a Transporturilor Aeriene (IATA) si a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referinta la nivel global in ceea ce priveste recunoasterea sigurantei companiilor aeriene. Compania a fost numita recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de catre airlineratings.com, singura agentie mondiala de siguranta si rating de produse, iar in 2019 – „Compania aeriana a anului” de catre Air Transport Awards, singurele premii internationale care ii recunosc pe cei mai remarcabili performeri din industria aerospatiala din cele mai importante categorii.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2