ACTUALIZARE RĂZOARE – Ciocnire între o mașină și o căruță la adăpostul nopții

Reclame home 1
Reclame home 1

Un accident de circulație a fost anunțat prin 112 în urmă cu puțin timp în localitatea Răzoare. Este vorba despre un accident în care au fost implicate o căruță și un autoturism. La fața locului sunt polițiștii, dar și echipaje de prim ajutor pentru a ajuta răniții.

ACTUALIZARE

„Ieri, 19 august, la ora 21.18, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe D.J. 109F. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 43 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism, conducând înspre Vălenii Lăpușului, la ieșire din localitatea Răzoare, a surprins și accidentat un atelaj hipo, condus de un bărbat de 34 de ani din Vălenii Lăpușului.

În urma impactului bărbatul de 34 de ani și alte cinci persoane cu vârste cuprinse între patru luni și 32 de ani din Vălenii Lăpușului, aflate în atelaj au suferit vătămări corporale, fiind transportați la spitalul din Târgu Lăpuș în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri. În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2