ACTUALIZARE-Șefii Poliției Maramureș au fost testați pentru COVID-19, după ce o angajată a Centrului de refugiați Șomcuta, asimptomatică, s-a întâlnit cu ei în Baia Mare

PNL

Angajata se află internată la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare. Direcția de Sănătate Publică Baia Mare a deschis o anchetă epidemiologică. Contacții direcți ai femeii vor intra în izolare la domiciliu. Biroul în care aceasta lucrează a fost dezinfectat, iar pentru colegii ei s-au luat deja măsurile de protecție.

Surse apropiate ZiarMM.ro au relatat faptul că aceasta a purtat în permanență mască, în afara domiciliului, și astfel riscul de infectare a persoanelor cu care a intrat în contact este minim.

De precizat ar fi faptul că angajata Centrului de refugiați a avut în Baia Mare o întâlnire cu șefii de la IPJ Maramureș. Deoarece cu toții au purtat măști de protecție și pentru că a existat distanțarea socială, DSP Maramureș a considerat că nu e necesar ca aceștia să intre în izolare la domiciliu. Chiar și așa, preventiv, șefii de la Poliția Maramureș au fost testați pentru COVID-19.

Revenim cu detalii.

ACTUALIZARE ora 17.37

Testele polițiștilor au ieșit negative.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1