ACTUALIZARE TRAGIC – Echipaj SMURD lovit de tren la Ulmeni

Reclame home 1
Reclame home 1

Un echipaj SMURD TIM se deplasa către un caz la Ulmeni la o pacientă în stop cardio-respirator, în sprijin la un alt echipaj de ambulanță deja prezent acolo. Este vorba despre un accident la nivel cu calea ferată, echipajul SMURD fiind lovit de tren.

În urma accidentului medicul a suferit un traumatism toracic iar ambulanțierul contuzie de membru inferior.

ACTUALIZARE

`Aseară, în jurul orei 22.00, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe D.J. 108/A, la o trecere la nivel cu cale ferată din localitatea Ulmeni, a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicată o autospecială SMURD.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o autospecială condusă de un bărbat de 35 de ani din Baia Mare, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune, care se deplasa din direcția municipiului Baia Mare spre localitatea Țicău, a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată unde a fost acroșată lateral dreapta de un tren, deservit de un bărbat de 48 de ani din județul Sălaj. În interiorul autospecialei se aflau, în calitate de pasageri, doi bărbați de 38 și 49 de ani din Baia Mare și Săcălășeni, precum și o femeie de 39 de ani din Cicârlău, toți cadre medicale.

Atât conducătorul autospecialei, cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omenești, ci doar pagube materiale. Conducătorul autospecialei a fost sancționat contravențional conform prevederilor O.U.G. 195 din 2002” precizează IPJ Maramureș.

 

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole