ACTUALIZARE: Trei pietoni accidentati la intersectia B-dului Bucuresti cu strada Culturii, din Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Accidentul s-a produs astazi, in jurul orei 17.00, la intersectia B-dului Bucuresti cu strada Culturii, din Baia Mare. In evenimentul rutier au fost implicate doua autoturisme. Potrivit informatiilor furnizate de Serviciul de Ambulanta Judetean, doua persoane au ramas incarcerate, iar o persoana este in stare de inconstienta-este vorba despre o persoana care se afla la trecerea pentru pietoni.

La fata locului s-au deplasat de urgenta trei ambulante, un EPA SMURD si un echipaj de la descarcerare din cadrul Detasamentulului de Pompieri Baia Mare.

Oana Alexa-Gonczi, purtator de cuvat ISU Maramures: “Din primele date pe care le avem sunt sapte victime. Printre acestea se numara si un pieton care este in stare de inconstienta, iar o persoana refuza transportul la spital. Revenim cu detalii pe masura ce le vom avea.”

Politistii, prezenti la fata locului, fac cercetari pentru a stabili cauzele care au dus la producerea incidentului rutier.

ACTUALIZARE ora 17.50 – revenire date

Oana Alexa-Gonczi, purtator de cuvat ISU Maramures: “Cele doua persoane, care prin apelul unic de urgenta au fost anuntate ca fiind incarcerate, nu au fost incarcerate, dar au refuzat sa iasa din masina pana la sosirea echopajului de pompieri. Persoana inconstienta este o femeie. In total, laspital sunt transportate sase persoane.”

Florina Metes, purtator de cuvant Politia Maramures:Un accident rutier soldat cu ranirea a 5 persoane s-a produs la intersectia bulevardului Bucuresti cu strada Culturii din Baia Mare. Primele date au relevat ca soferul unui autoturism nu a respectat culoarea semaforului, a fortat intrarea in intersectie si a intrat in coliziune cu alt autoturism. Unul dintre autoturisme a fost proiectat pe trotuar unde a accidentat trei persoane. In acest moment traficul este blocat in acea zona. Politistii desfasoară verificari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.”

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. TIVADAR VASILE

    DE CATIVA ANI BUNI SEMAFOARELE ERAU VERZI SI PENTRU PIETONI SI PENTRU MASINI . AZI S-A INTAMPLAT SI CU MASINI SI CU PIETONI. COMISIA DE CIRCULATIE SE MAI INCARCA CU UN ACCIDENT!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *