Actualizarea sistemului informatic al S.C VITAL S.A.

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

S.C. VITAL S.A. isi anunta clientii ca o parte din serviciile prestate de Biroul Relatii cu Publicul care necesita acces la serviciul informatic si aplicatia de plata online de pe site-ul societatii, www.vitalmm.ro, sunt TEMPORAR indisponibile  in perioada 25 – 29 mai 2017.

Disfunctionalitatile mentionate  sunt cauzate de lucrarile de upgrade la sistemul informatic al S.C. VITAL S.A.

Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite.

In aceasta perioada utilizatorii S.C. VITAL S.A.  nu vor putea efectua plata online, alternativele de plata sunt insa multiple si la indemana tuturor utilizatorilor nostri, contravaloarea facturii pentru serviciile de alimentare cu apa potabila si canalizare se pot achita:

  • Plata ȋn numerar sau cu cardul la ghiseele S.C. VITAL S.A. se poate face doar cu  prezentarea facturii la ghiseu,
  • Plata la comerciantii care au afisata sigla PayPoint sau Payzone, prin scanarea codului de bare a facturii care se doreste a fi platita,
  • Plata prin direct debit pentru clientii care au cont bancar deschis la Raiffeisen Bank,
  • Plata la ghiseele bancilor Alpha Bank, Piraeus Bank sau Banca Romaneasca prin scanarea codului de bare de pe factura,
  • Plata la terminalele de plati Robotel BRD si Facturel Banca Transilvania, prin scanarea facturii care se doreste a fi platita,
  • Plata prin transfer bancar. Pentru identificarea platii este necesar sa precizati pe ordinal de plata codul client si numarul facturii.

Totodata, va reamintim ca va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, la Dispeceratul Central al S.C. VITAL S.A. apeland numerele de telefon: 0262 212550, 0262 215150, 0262 215151, 0262 215152, Biroul Relatii cu Publicul la numerele de telefon 0262 213574, 0262 213575,  de luni pana joi in intervalul orar 07.30 – 16.00, vineri in intervalul orar 07.30 – 13.30.

Multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de aceasta situatie!

SC VITAL SA BAIA MARE

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1