Actualul primar al Băii Mari pune în pericol sănătatea copiilor 

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

”Cu mască, fără mască” era o emisiune de divertisment pe la TVR, pe vremea când nu aveam treabă cu pandemia. Cea care acum ne obligă să purtăm mască și în aer liber. Am fost contrariat atunci când l-am văzut fără mască pe prim-edilul Băii Mari hălăduind prin mulțimea adunată la prezentarea din Centrul Vechi al Băii Mari a concurenților de la ”Trofeul Gutâi”, etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă. Majoritatea covârșitoare a celor care asistau la acel eveniment de vineri, 27 august, purta mască, nu și primarul, tocmai cel care ar trebui să dea un bun exemplu. Dar dincolo de sfidarea restricțiilor legale, primarul a încălcat grav o precauție obligatorie: în plină pandemie, fără  mască și fără mănuși, a dat noroc cu copiii prezenți la manifestare, fără să se gândească la riscul de îmbolnăvire la care îi expune.

Și pentru a ne convinge că nepurtarea măștii n-a fost o întâmplare, primarul recidivează vineri 4 septembrie, la întâlnirile electorale cu cetățenii din cartierul Vasile Alecsandri, unde își face poze îmbrățișând copiii și discutând cu oamenii tot fără mască. O nouă sfidare a regulilor într-o manieră cu care ne-am obișnuit și care se pot observa foarte bine pe contul său de socializare. 

De altfel, povestea despre acest mod a prim-edilului de a se comporta în pandemie în spații publice ar putea fi up-datată aproape zilnic. Duminică 6 septembrie, cu ocazia sfințirii Bisericii Sfânta Ana din Ferneziu, figura se repetă. Fără mască, fără distanțare socială, însoțit de mama sa – medic infecționist de profesie – și de președintele Consiliului Județean Maramureș, primarul pare să nu fie interesat deloc de regulile obligatorii de comportament în pandemie.

Acest aspect legat de nepurtarea măștii este unul din multele exemple în care primarul consideră că lui îi sunt permise lucruri care altor aleși sau oameni politici le sunt interzise. Oricât de mare e preocuparea pentru interesul electoral, acesta nu scuză lipsa de grijă nu doar pentru sănătatea copiilor, ci pentru a cea a tuturor băimărenilor – cum îi place încă prim-edilului să spună.

Mircea Cirț – Candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Municipiului Baia Mare

Comandat de PNL, Executat de: S.C. ZIARMM SRL, cod AEP- 21200012.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. joe

  pai de actualul primar nu se prinde nimic!sau se prinde ca nuca de perete!nici rusinea nu se prinde de el! daramite covidul!

  Reply
 2. Ica

  Domnul Zetea să ne lase…
  E pur si simplu penibil !
  A uitat cum pupa dosurile
  de la conducerea PSD??gen
  Dragnea sau Dăncila???

  Reply
 3. Daniel

  Mari genii candidații PNL
  Religia domnului Cirt îi permite conform perceptului biblic să ,,arunce cu piatra,,?

  Reply
 4. Cetățean

  Stimabile domn,

  Ați apărut de nicăieri și vreți administrație publică, este prea rapidă și inexplicabilă trecerea de la o societate comercială la postul de primar. Nu merg treburile așa roz la ATP ?
  Se zvonește in sat ca posturile pentru tiriști erau doar pe baza veridicității faptului ca persoana este “pocăită”, este adevărat ?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *