Acum, in Maramures: 20 de gospodarii sunt inundate la Barsana. In Oncesti se circula cu restrictii pe DJ 186

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In contextul declansarii codului galben de ploi, in intervalul 07.06-08.06.2017, pompierii sigheteni intervin in acest moment in localitatile Barsana si Rona de Sus unde mai multe gospodarii au fost inundate.

In localitatea Barsana, localnicii au solicitat la 112 interventia pompierilor militari pentru a le scoate apa din curti. Si in aceste momente se actioneaza cu o autospeciala si o motopompa. 20 de gospodarii sunt afectate dupa ce o vale din apropierea locuintelor s-a umflat si a iesit din matca datorita precipitatiilor cazute in ultimele ore.

De asemenea, in localitatea Oncesti, pe DJ 186 se circula cu restrictii. Echipaje de politie se afla la fata locului si dirijeaza circulatia. Solicitarea a fost facuta de Primarie.

Pompierii sigheteni intervin si in localitatea Rona de Sus unde o curte este inundata, iar o portiune din DN 18 este si ea acoperita de ape.

“Reprezentantii Institutiei Prefectului Maramures se deplaseaza catre zonele afectate in acest moment. De asemenea, au fost alertate comitetele locale pentru situatii de urgenta si reprezentantii drumurilor nationale”, a declarat cpt. Oana Alexa Gonczi, putator de cuvant ISU Maramures.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2