Acuzatii grave: Copiii Bodnariu si Nan s-au prezentat cu leziuni la intalnirea cu parintii lor

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

bodnariuMarius Bodnariu, romanul din Norvegia ramas fara cei cinci copii luati de Serviciul de Protectie a Copilului din Norvegia, Barnevernet, a putut sa ii vada pentru prima data, de cand au fost luati, pe baietii lui mai mari, Ioan (2 ani) si Matei (5 ani). Parintii s-au declarat ingrijorati de vanataile pe care le au copiii aflati in custodia Protectiei Copilului si in grija unor familii-surogat, informeaza cuvantulortodox.ro.

Dupa aproape trei luni de cand au ramas fara copii, Marius si Ruth Bodnariu au putut sa le vada pentru prima data pe fetele cele mari Naomi si Eliana, pe care nu le-au vazut deloc de cand au fost luate. Totodata, Marius Bodnariu, care nu i-a putut vedea deloc pe baietii Ioan si Matei, care s-au putut intalni doar cu mama doua ore pe saptamana, a primit dreptul sa ii vada pe cei doi.

„Bucuria revederii a fost umbrita de cateva aspecte care i-au ingrijorat mult pe parinti. Pentru moment si din motive obiective, nu le vom face publice, dar va indemnam sa va rugati impreuna cu noi lui Dumnezeu pentru copii, ca sa-i pazeasca si psihic, dar si fizic, pentru ca stim ca numai El o poate face!”, anunta familia dupa intalnirea cu baietii, prin pastorul Cristian Ionescu, desemnat purtator de cuvant in acest caz.

Printr-un comunicat emis sambata, pastorul Cristian Ionescu a aratat si motivele de ingrijorare ale parintilor.

„Matei avea pe spate o julitura urata si vanatai, iar Ioan avea vanatai pe fata. La intrebarile parintilor prin care se cereau detalii, reprezentantii Barnevernet nu a dat prea multe explicatii, trecand repede peste aceste aspecte. Explicatiile lor erau ca, din vina lui, Matei a cazut pe spate, iar Ioan s-a impiedicat pe scari si a cazut cu fata de trepte”, a aratat pastorul Ionescu, care se intreaba retoric ce s-ar fi intamplat daca urmele pe care le au acum copiii s-ar fi gasit pe corpul lor in momentul in care au fost preluati din familie.

Relatarile familiei Bodnariu referitoare la vanataile de pe corpul copiilor aflati in custodia Barnevernet sunt aproape identice cu ale familiei Nan, ramasa si ea fara doi copii in Norvegia. Dupa ce au ramas fara cei doi copii, sotii Nan au primit dreptul de a-i vedea o data pe saptamana cate doua ore. Dumitru Nan a povestit pentru „Adevarul” ca la una din intalnirile cu copiii, primul lucru pe care fetita i l-a spus a fost ca are o arsura pe spate, iar cand s-a uitat sa vada despre ce e vorba si pentru a cere explicatii, tatalui i s-a spus ca fetita s-a ars la scoala, dar nu este nimi grav si momentul a fost depasit fara alte explicatii.

Detalii pe cuvantulortodox.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. codrin

  Acum ar trebui sa faca o tara neutra,switzerland,o ancheta sociala comparativa,cine si-a batut mai abitir coconii,emigrantii romani sau bastinasii norvegieni?

  Reply
 2. Attila

  Eram curios cand va fi preluata si aici aceasta stire, eu am vazut-o in ziarul adevarul de vreo saptamana. Las la o parte parerea mea cu privire la reflectarea acestui caz de catre ziarmm.ro. Ca sa nu fiu iar cenzurat. Dar sursa este foarte putin credibila. Purtatorul de cuvant al familiei, pastorul x, zice ca famila zice. Cine a mai auzit de familii cu purtator de cuvant? Purtator de cuvant au doar cei ce fac o campanie de presa. Exact cazul bodnariu. E doar o noua manevra de a tine in atentia publicului acest caz, deja cam rasuflat. Lumea s-a cam saturat de cazul lor, trebuiau sa stie ca la romani o minune tine doar 3 zile. Cand purtatorul de cuvant va da publicitatii hotararile autoritatilor norvegiene (ale protectiei copilului si ale tribunalului) mai vorbim. Pana atunci, e doar manipulare.

  Reply
  1. STEKO

   Mai Attila!Nu stii ca biblia este adevarata din cauza ca biblia spune asta?Mno!Tot asa si cu penticostalii astia.Au trecut cele,,3 zile”si mai incearca sa faca o furtuna in paharul cu apa…

   Reply
  2. dilau

   mai steko, la biserica nu vrei sa vi cu mine sa bem o bere dar pe sitetul de mai sus ” cuvintul ortodox. ro” – de unde e preluata stirea – vi sa aburim impreuma?. normal ca mai incolo, in ziua in care ne plictisim sau ne cenzureaza total prietenul ciprian.:)))))

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1