Acuzații grave la adresa Protecției Consumatorilor Maramureș. Cine le-a făcut

Reclame home 1
Reclame home 1

În cadrul ședinței Colegiului Prefectural de astăzi, 29 martie, au fost lansate public o serie de acuzații grave la adresa comisarilor care își desfășoară activitatea în cadrul Oficiului pentru Protecția Cconsumatorilor Maramureș. Despre problemele care există cu acești comisari a vorbit primarul din Săcălășeni, Emilian Pop. S-a lăsat să se înțeleagă că acțiunile de control s-ar face oricum, numai cum trebuie nu.

„Aș vrea să aduc în atenție comportamentul OPC Maramureș. Discutăm de Strategia Națională Anticorupție atâta tip cât OPC Maramureș își permite, la scară largă, să comande ceea ce are nevoie funcționarul din OPC pentru familia lui. Vă dau cu nume, dacă trebuie, și sunt și dovezi. Pot să spun că acolo este o instituție fără cap. Și îmi pare rău că atunci când a fost numit pe funcție, cel care reprezintă instituția în Maramureș, am fost alături de el. Și îmi pare rău de asta. Nu e singura problemă. Aveți mare grijă! Aceste lucruri se întâmplă cu regularitate, o știe și președintele ANPC”, spune Emilian Pop.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Exor

  Este hilar ca aceasta institutie sa actioneze doar la reclamatii. Temele acestei PROTECTII trebuie sa depaseasca si serviciile.

  Reply
 2. Emil

  Toti comisarii din cadrul O P C Maramures sunt angajati politic deci executa ceea ce primesc de la partid, da sa nu vorbim de spaga care o percep . Acest serviciu trebuie reformat in totalitate dar cine sa o faca talharii de la putere.

  Reply
 3. Lamanoliu

  Pacaliciu’ asta de primar avea OBLIGATIA LEGALA sa anunte institutiile abilitate daca are „nume si dovezi”, altfel e si el complice la coruptie. Cum nu a facut-o pana acum, toata spovedania asta publica a lui, nu-i decat o fumigena electorala. Din aia puturoasa, cu atac tintit la seful OPC Maramures. Nu ca acesta la randul lui ar fi nu stiu ce somitate. E tot un parvenit uns in functie de catre camarilă. Oricum e pe faras si incepand de ieri au inceput actiunea de mazilire a lui.

  Reply
 4. Anonim

  Buna ziua!
  Subscriu la informațiile transmise în acest articol. Eu personal am sesizat ANPC MM Intr o problemă gravă, legata de siguranța călătorilor in mijloacele de transport , cu încălcării ale legislației . Răspunsul primit a fost hilar. Am solicitat reevaluarea situației , însă nici acum , după mai bine de trei luni de la primirea răspunsului, nu am primit un alt răspuns.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole