septembrie 24, 2021

Acuze in Consiliul Judetean pe tema Boitor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Maramures desfasurata joi, 3 aprilie, a adus cu ea noi acuze in cazul directorului Nicolae Boitor, care a lipsit insa din sala.

Vicepresedintele Gabriel Zetea l-a acuzat pe consilierul judetean Florian Gui pentru ca ar fi transmis lui Nicolae Boitor un dosar ce continea numerele de telefon ale unor angajati ai Directiei care au cerut demisia directorului.

„La ultima sedinta de Consiliu Judetean am primit din partea presei un dosar negru in care erau materiale de presa cu privire la situatia de la Protectia Copilului si in care erau, de asemenea, sms-uri trimise cu numere de telefon nebanate de catre angajati din cadrul Directiei.

In urma faptului ca eu am dat acest dosar domnului Cernestean, iar el l-a pasat domnului Gui, domnul Gui l-a pasat domnului Boitor, in acest moment se exercita presiuni la adresa angajatilor din cadrul Directiei pentru Protectia Copilului vizavi de faptul ca au trimis sms-uri de incurajare a demisiei domnului Boitor”, a precizat Zetea.

In replica, Gui a spus ca nu a trimis nici un dosar.

„Sunteti sigur ca ati avut lista in dosarul care a ajuns aici, ca la mine nu a ajuns? Nu faceti afirmatii gratuite, eu nu am pasat niciun dosar la Boitor”, a punctat consilierul judetean.

Gabriel Zetea a tinut sa-i transmita lui Florian Gui ca va trebui sa dea explicatii in fata angajatilor asupra carora se fac presiuni.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2