Ad Libitum Voices si Remakers la Teatrul Municipal Baia Mare. Duminica baimarenii sunt invitati la concert

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Duminica, 27 octombrie 2019, de la ora 19.00, pe scena salii mari, Teatrul Municipal Baia Mare va avea invitati de exceptie in spectacolul REMAKE MUSIC SHOW. Este vorba despre Grupul Ad Libitum Voices si trupa REMAKERS. Astfel, baimarenii sunt invitati la un spectacol-concert, o seara cu povesti, muzica buna si dans 😊

Grupul Ad Libitum Voices, infiintat in noiembrie 2012, la Cluj Napoca, este unul din putinele grupuri vocale din Romania ce adopta stilul pop – opera, un sub-gen al muzicii pop, caracterizat de interpretarea unor cantece pop cunoscute, in maniera operei sau operetei. De asemenea, asa cum se intampla frecvent, pop-opera poate imprumuta cantece, arii, fragmente, motive din opera si muzica clasica pentru a le converti intr-o interpretare stilizata in stilul pop al muzicii usoare.

Remakers te face sa bati tactul. Tii ritmul cu pantofii de corporatist, cu stiletto-ul de petrecere privata, cu tenisii de boema, cu cizmele de cauciuc de festivalier. Indiferent unde petrecem impreuna, tii ritmul cu piciorul si fredonezi impreuna cu noi! Remarkers canta pentru tine orice cantec de suflet, fie ca e pop, rock, disco, fie ca e un hit deja clasic sau cea mai recenta intens difuzata melodie de la radio. Intotdeauna live si intotdeauna molipsitori.

Pretul unui bilet intreg este de 15 lei, iar pentru elevi, studenti si pensionari este de 10 lei. Biletele se pot cumpara de la caseria teatrului sau se pot face rezervari la numarul de telefon 0736216437.

Foto: TMBM

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2