Adapostul de caini al Primariei, gestionat de doua asociatii

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

caini adapost baia mare ecarisaj maidanezi custiAdapostul de caini fara stapani al Primariei Baia Mare va fi gestionat de doua asociatii. Este vorba despre Asociatia Salvati Animalele si Adapostul de Caini Baia Mare.

Hotararea a fost luata de consilierii locali, cele doua structuri urmand sa se ocupe de patrupedele cazate in respectiva locatie.

Totusi, functionarea adapostului se va face in continuare in baza finantarii primite de la municipalitate.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. gelu

  Geniala decizie. Aia de la SPAU cu ce se mai ocupa daca si ecarisajul a fost desfiintat? Alta activitatea externalizata pe bani publici, nu se pot externaliza si activitatea primarului si a viceprimarilor? Poate gasim pe cineva care pe bani mai putini si total transparent sa faca administratie publica.

  Reply
  1. tolas florescu vischi somay

   la primar nu-i mai sta gandu la primarie. se gandeste sa faca copii. vorbea de copii si nepotii lui nu stiu ce la tv acolo unde se uita toate babele care ii multumesc pentru florile de martisor si acum ii in turneu de imagine cu habarnistele de la HCM cica asta o sa ne ajute pe noi baimarenii sa fim mai cu mot z decat miticii si hungurii ca mere si in Hungaria …
   PRIMARE TREZESTE-TE!

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *