ADEVARUL DESPRE DROGURI – Campanie antidrog in scolile din Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marti, 14 mai, la Colegiul Tehnic “George Baritiu” si la Scoala Gimnaziala „Mihail Sadoveanu” din municipiul Baia Mare, politistii au sustinut mai multe sesiuni de prevenire a consumului de droguri, informeaza IPJ Maramures.

Intrucat nevoia de a discuta despre pericolul consumului de substante nocive si despre urmarile nefaste ale celor mai mici acte de violenta, este acuta in randul elevilor, politistii Compartimentului de Analiza si Prevenirea Criminalitatii s-au alaturat specialistilor Centrului de Evaluare, Prevenire si Consiliere Antidrog in campania “Adevarul despre droguri”.

Campania se adreseaza elevilor de gimnaziu si liceu si a fost initiata din dorinta de a fi informati cat mai multi elevi despre efectele nocive ale tuturor tipuri de droguri, fie ele legale sau ilegale, asupra dezvoltarii fizice si psihice, asupra comportamentului minorului, care poate usor sa imbrace forme delincvente.

„Interesul elevilor pentru problematica consumului de droguri reiese atat din multitudinea de intrebari pe care le adreseaza specialistilor, cat si din numeroasele exemple pe care le pot oferi cu privire la cazuri de consumatori despre care au auzit la televizor sau in mediul online.

Constientizarea si implicarea tuturor factorilor educationali in corectarea unor atitudini nesanatoase, care pun in pericol viata si libertatea individului, este un deziderat al politistilor de prevenire, care desfasoara activitati in unitatile de invatamant pe tot parcursul anului scolar”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2