Adi Filip si mai multi consilieri locali cer demisia viceprimarului din Viseu de Sus

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sase consilieri locali din Viseu de Sus au cerut demisia viceprimarului Grigore Ciolpan, trimitand o adresa in acest sens secretarului Primariei. Este vorba despre Adrian Filip, Vasile Ciolpan, Alexa Bumbuc, Gheorghe Covaza, Maria Coman si Carmen Bumbuc.

In adresa trimisa de acestia se arata ca “domnul viceprimar a incalcat in mod voit si continuu legile si regulamentele, refuzand in mod abuziv si fara motiv validarea mandatului de consilier a domnilor Filip Adrian si Ciolpan Vasile, cu toate ca exista sentinta civila definitiva, irevocabila si executorie”.

Ei mai motiveaza si faptul ca “in acest demers au fost atrasi si alti consilieri mentinand aceasta stare conflictuala in Consiliul Local peste noua luni de zile”.

Pe de alta parte, presedintele UNPR Viseu de Sus, Cezar Jurci, contesta actiunea consilierilor locali, afirmand ca Adi Filip si Vasile Ciolpan doresc destabilizarea orasului.

“Cu toate ca cetatenii orasului vor o echipa care sa-i ajute in rezolvarea problemelor, Filip Adrian si Ciolpan Vasile vor o destabilizare a orasului aruncand vina pe primarul Coman Vasile. Nu este de ajuns ca actualul primar se da peste cap ca sa rezolve problemele orasului, ca cei doi vor sa-l lase fara viceprimar.

Normal ca sunt suparati si Filip si fostul primar fiindca pe unul l-au gasit incompatibil, iar Adi Filip nu mai poate face afaceri fictive si ilegalitati cu primaria ca pe vremea fostului primar, de aia sunt asa de porniti”, spune Cezar Jurci.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2