Adina Florea – propunerea pentru functia de procuror-sef al DNA

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Adina Florea, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, in prezent delegata la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, va fi propusa de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru a ocupa functia de procuror-sef al DNA, informeaza, joi, MJ, transmite AGERPRES.

“In urma desfasurarii procedurii de selectie, care a avut loc in perioada 6 august – 4 septembrie, la sediul Ministerului Justitiei, va aducem la cunostinta faptul ca propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie este Adina Florea”, se arata in anuntul publicat pe pagina de internet a Ministerului Justitiei.

Potrivit MJ, urmeaza ca aceasta propunere sa fie transmisa Consiliului Superior al Magistraturii in vederea obtinerii avizului consultativ, si, ulterior, presedintelui Klaus Iohannis, pentru numirea in functie.

Functia de procuror-sef al DNA a devenit vacanta dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost revocata printr-un decret emis pe 9 iulie de presedintele Klaus Iohannis, care a pus in aplicare o decizie a Curtii Constitutionale.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *