Adina Florea, propusa la sefia DNA, va sustine pe 27 septembrie interviul in fata Sectiei pentru procurori a CSM

Reclame home 1
Reclame home 1

Adina Florea, propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru ocuparea functiei de procuror-sef al DNA, urmeaza sa sustina pe 27 septembrie interviul in fata Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Potrivit unui comunicat al CSM transmis vineri AGERPRES, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit calendarul pentru examinarea propunerii ministrului Justitiei de avizare a numirii Adinei Florea, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Astfel, arata sursa citata, vineri va fi pus in dezbatere publica proiectul de management si efectuarea verificarilor asupra candidaturii, urmand ca pe 27 septembrie sa se analizeze rezultatul respectivului demers, sustinerea interviului, iar pe data de 2 octombrie avizul sa fie transmis catre Ministerul Justitiei.

Ministerul Justitiei anunta joi ca Adina Florea, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, in prezent delegata la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, este propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru a ocupa functia de sef al DNA.

Functia de procuror-sef al DNA a devenit vacanta dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost revocata printr-un decret emis pe 9 iulie de presedintele Klaus Iohannis, care a pus in aplicare o decizie a Curtii Constitutionale.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2