Adio, Holograf! Trupa nu mai concerteaza la Castane. Multumim oganizatorilor!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Multiplele schimbari aduse datei Sarbatorii Castanelor din acest an, organizarea extrem de proasta, licitatiile cu dedicatie, implicatiile penale si numeroasele incertitudini legate de festivalul reprezentativ al Municipiului Baia Mare au facut ca unele formatii sa nu mai vina pe scena.

Si nu este vorba doar de cei asteptati in urma cu doua saptamani, printre care figurau Goran Bregovici sau ATB. La Castane nu vor concerta artisti cuprinsi in ultima dintre listele prezentate de organizatori. Cea mai mare pierdere este faptul ca Holograf nu va urca pe scena.

„Programul formatiei nu permite. S-a anuntat concertul formatiei Holograf, fara sa ma intrebe nimeni de el. Au apelat (organizatorii, n. red.) la niste surse de confirmare pentru niste artisti, care nu si-au facut treaba”, ne-a declarat Cristian Beiu, a carui societate comerciala, Sublime Romania, presteaza servicii de impresariat artistic pentru formatia Holograf.

De asemenea, impresarii care au adus in trecut formatia Holograf in Baia Mare au ramas uneori cu buzele umflate. Organizatorii festivalului au omis sa ii plateasca. Vom reveni cu detalii referitoare la acest subiect.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Geo

  Pe actuala ediție a ~Castanelor~, procurorii au de lucru…Chiar dacă un versat infractor a declarat că este greu de…ucis!

  Reply
  1. tindela

   Nu numai ca este convins ca este „greu de ucis”… dar continua cu proastele obiceiuri pe care le are, de a se erija in „tatucul” acestui oras, de a nu permite nici o „miscare” fara acordul lui si de a se ocupa in PERMANENTA de potlogarii. Nimic nu-l intereseaza in final decat propria sa imagine si propriul buzunar.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2