Adio, visul frumos s-a terminat – Pe surse: Chereches nu intra in Catedrala

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

politia locala catedrala 5Anuntat cu mare tam-tam, evenimentul prin care Catalin Chereches era asteptat pentru a depune juramantul in Catedrala Ortodoxa din Baia Mare are toate sansele sa nu mai aiba loc.

Sursele ZiarMM ne-au informat ca in ceea ce priveste siguranta detinutului Catalin Chereches, conditiile nu ar fi fost conforme, astfel incat comisia din cadrul Penitenciarului Gherla (care hotaraste modul in care un detinut poate fi eliberat) a refuzat sa-i permita acestuia sa depuna juramantul.

In schimb, a fost luata in calcul sala Europa a Primariei, dar nici aceasta nu s-a dovedit a respecta standardele in ceea ce priveste legea Penitenciarelor, astfel ca lui Catalin Chereches nu i s-a permis sa vina.

In cursul zilei de astazi, joi, 30 iunie, doi reprezentanti ai Penitenciarului din Gherla (unul dintre ei ar fi seful Servicului de Siguranta), conform acelorasi surse, s-au deplasat in Baia Mare, alaturi de reprezentanti ai Politiei Locale si MAI, la Catedrala Ortodoxa, ulterior la Primarie, pentru a vedea respectivele conditii.

Initial, reprezentantii Primariei au declarat ca a fost studiat traseul pe care Catalin Chereches urma sa-l parcurga in cazul in care cererea sa de depunere a juramantului la Catedrala ar fi fost admisa.

Politia Locala urma sa intocmeasca respectivul traseu, iar Penitenciarul sa ia act de acesta si sa-l aprobe sau nu. Se pare ca n-a mai fost cazul, Penitenciarul decizand ca nu sunt indeplinite conditiile pentru siguranta arestatului.

Mai jos, cateva mai imagini in exclusivitate cu reprezentanti MAI si ai Politiei Locale, in vizita la Catedrala.

ZiarMM

politia locala catedrala 4

politia locala catedrala 3

politia locala catedrala

politia locala catedrala 2

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

10 Comments

 1. dilau

  prietene kake, poate – defapt nu poate ci sigur – e mai bine asa. ai fi jurat in catedrala lui justin si ai fi facut-o strimb iar pe noi – baimarenii – ne-ar fi batut dumnezeu. 5.000 de lei, suma pe care o recunoste pina si prietenul grigore – adica o amarita de mie de euro pe care o s-o blestemi toata viata – asta e suma care te-a facut sa scrii mai multe scrisori ca eminescu.

  Reply
 2. Farfuridi

  …ne salveza cei de la Siguranta si Directia penitenciarelor de penibilu in
  care Preasfintitul local si gasaca lui Chereches era sa ne bage pe noi ca oras si sa intaineze pt. todeauna BISERICA.
  Vorba lui Moromete:,, nebunilor care sunteti voi”.
  Chiar nu mai averti limite si decenta?!

  Reply
  1. dilau

   prietene farfuridi, de ceva timp pui niste intrebari la care stii foarte bine ca n-o sa-ti raspunda nimeni. auzi. hai sa ne sucim si sa te intreb eu ceva :- putem vorbi de limite si decenta la ce avem pe piata- ? sau – asta avem cu asta defilam?- .

   Reply
 3. mmm

  sa speram ca nu o sa fim atat de penibili si josnici incat sa permitem asa ceva … nu numai ca ne batem joc de institutia bisericii, dar ne si umilim in ultimul hal daca ii permitem acestui lacheu sa depuna juramantul … nu merita nici un scuipat … fura banii publici de 5 ani si vrea sa vina sa ne rada in nas, depunand juramant intr-un loc in care oamenii merg sa si puna sperante …

  Reply
 4. George

  Nu securitatea traseului e problema, Asta este o masca pentru a nu face lucruri penibile de catre autoritati.
  Credeti ca CC ar fi vrut / putut sa evadeze cu ajutorul prietenilor din primarie? Nu are nici unul si nici el nu are stofa de haiduc, ci de ciubucar. Daca popii au inteles ca sponsorizarea unei cruci nu este scuza in fata legii ci a lui Dumnezeu , e bine. Noi, cei din tarina, trebuie sa ne judecam dupa legile pamintului, nu dupa cele ale lui Dumnezeu. Dupa moarte, intram un alt tribunal.
  Nu fuge nici din biserica, nici din primarie. Ideea e de moralitate. Daca era condamnat pentru conducere fara permis sau alcool, sau cu prea multe femei in masina, era altceva, dar pentru hotie nu ai motiv sa juri pe Biblie in nici o locatie (nici in buda).
  Sper ca organele abilitate (termen des folosit) sa spele fata popilor nostri slugarnici si sa nu accepte prezenta lui CC in biserica. In acest fel preasfintiiile lor vor fi absolviti de penibil. Iata ca Dumnezeu face cuib berzei chioare, prin intermediu DNA si-i spala pe popi pe obraz.

  Reply
  1. justitiar

   si totusi de la cine a a furat Chereches? de la Tine George? avea el nevoie de furat? Nu cumva adevaratii hoti sunt liberi si mai iau si decizii cu titlu de lege!

   Reply
 5. ghita

  mai dilau esti analfabet si p… pe tine te-a batut ala careia tu ii spui d-zeu si iustinian ne se scrie cu j esti generatia ratata a internetului !

  Reply
  1. ghita

   mai dilau esti analfabet si p… pe tine te-a batut ala careia tu ii spui d-zeu si iustinian nu se scrie cu j esti generatia ratata a internetului !

   Reply
   1. STEKO

    … esti ti ma,, jiji”.Nu inteleg ce legatura-i intre mñezo si justinica… Ca nu cred ca stau laolalta. Nici macar prin apropiere… 🙂

    Reply
 6. Un fraier

  Ati vrea voi !!! Chereches va veni 100% maine la catredala , iar voi paduchilor… atunci cand un oras intreg va scanda ” Chereches primar ” !!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *