Adjunctul Inspectoratului Scolar, dans politic la foisor, in timpul serviciului

Reclame home 1

„1 Iunie in spirit social-democrat”, asa si-a motivat lipsa de la serviciu unul dintre sefii Inspectoratului Scolar Judetean Maramures. Totul in spiritul bucuriei si al jocurilor copilariei. Cu multe zambete si amintiri din vremea cand eram rasfatati si puteam face orice. Numai ca, angajati la stat fiind, acum nu mai putem face chiar orice si oricand, mai ales daca ocupam si functii de conducere, care implica responsabilitate.

Nu a fost cazul Cameliei Bogdan, inspector scolar general adjunct, sa dea dovada de mare raspundere pentru functia pe care o detine. Dusa de valul ludicului aceasta s-a distrat de minune cu cativa copilasi inocenti, distrati de un animator, intr-un foisor din Parcul „Regina Maria”, din Baia Mare. Si ca sa ne usureze munca, a postat fotografiile de la eveniment pe pagina sa de Facebook, in speranta de a aduna cateva like-uri pentru isprava de a chiuli de la slujba.

Evident, fotografiile nu sunt ceea ce par, iar doamna Camelia, atat de expresiva in dansul sau copilaresc, nu considera ca a lua parte la o actiune a unui partid politic, tocmai in timpul serviciului, e ceva gresit. Mai mult, nici nu isi aminteste sa fi fost la munca, la ora derularii evenimentului. Cel putin asta ne-a transmis prin intermediul purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar.

„Institutia noastra nu s-a implicat in acea actiune. Inspectoratul Scolar nu organizeaza evenimente politice. Am discutat cu inspectorul Camelia Bogdan despre participarea sa acolo, ea afirmand ca nu se afla in timpul programului”, a declarat Adriana Mester, purtator de cuvant al ISJ Maramures.

Ca sa nu aveti vreun dubiu, va spunem ca in 31 mai, chiar la ora desfasurarii evenimentului, Camelia Bogdan era in timpul serviciului si avea alte atributii decat acelea de a se zbengui in parc alaturi de cativa copii, in cadrul unei actiuni organizate de un partid politic.

In cursul saptamanii viitoare, vom solicita conducerii Inspectoratului Scolar precizari cu privire la atributiile de serviciu pe care Camelia Bogdan le-a avut in data de 31 mai si care sunt sanctiunile ce se impun in acest caz.

Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. Pitbull

  Bine le zicea Kekeresh fufe de la inspectorat cu figuri si aere de vedeta, insa cu performante zero si atat. Femeia nu era libera asa cum zice. Tinea chiar locul generalei care era plecata. Are tupeu, nu gluma.

  Reply
 2. V.Tivadar

  Oare cine trebuia sa verifice cand , cum si cu cine ia masa un angajat la buget. Daca ia meniul zilei … mai este monitorizat?

  Reply
  1. Ciprian Dragos

   Dupa cum bine vezi, nu era meniul zilei, ci pizza pesedista. Iar madam Bogdan dansa din buric, nu isi potolea foamea. Si, ca sa stii, a lipsit “decat” vreo trei ore de la comanda inspectoratului, ea avand atributii de general.

   Reply
 3. Justitiar Verde

  Am mers pe urma si constatat ca si inspectorii generali mananca. Si ei au dreptul la pauza de masa. Daca traseul de la restaurant la birou nu este autorizat de un mustacios atunci acesta este ilegal?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *