Administratia din Vima Mica a inaugurat noul sediu al primariei (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Zilele trecute, in comuna Vima Mica a fost inaugurat noul sediu al primariei. Potrivit edilului Liviu Balint, lucrarile au fost demarate inca din anul 2007, iar din anul 2012, orice investitie a fost oprita. Odata cu preluarea mandatului de primar, in vara anului 2016, seful administratiei locale din Vima a dus o adevarata lupta cu vechiul executant pentru rezilierea contractului, aducerea documentatiilor la zi si atribuirea lucrarii unui nou constructor, care a finalizat toata executia in decursul a numai doua luni si jumatate.

Odata finalizat noul sediu, inaugurarea cladirii a avut loc in prezenta locuitorilor din Vima Mica, a alesilor locali, a aparatului propriu al primariei. Printre invitatii la eveniment s-a aflat si presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, dar si primarii din comunele invecinate: Gavril Ropan, edilul din Coroieni, Vasile Mihalca, primar in comuna Copalnic Manastur, dar si edilul din Boiu Mare, Gavril Pop.

”A fost o adevarata provocare sa reusim sa finalizam sediul nou al Primariei Vima Mica, iar satisfactia este si mai mare stiind ca am terminat intreaga lucrare din fonduri alocate de la bugetul local, aproximativ 1,5 milioane de lei. Surprinzator, cel mai mult a durat sa reziliem contractul cu vechiul executant, sa reducem costurile prevazute in documentatiile anterioare, sa refacem toate actele, sa scoatem la licitatie si sa gasim un constructor serios.

Si este o victorie extraordinara pentru noi, deoarece aici, in Vima Mica, de aproape doua decenii nu s-a intamplat nimic. Iar finalizarea noului sediu al primariei este doar un prim pas, dat fiind faptul ca actuala administratie din Vima Mica are mai multe proiecte depuse, care deja obtin finantare. Am apreciat in mod deosebit prezenta presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, dar si a colegilor primari din zona, care au ales sa ne fie alaturi.

Un lucru inedit a fost acela ca, la propunerea sefului administratiei judetene, panglica inaugurala nu a fost taiata de autoritati, ci de copiii din comuna, imbracati in frumoasele straie populare. Si in mesajul transmis, acesta a aratat ca primaria va fi in viitor a lor, a celor care vin in urma noastra. La final, as dori sa multumesc presedintelui Consiliului Judetean, Gabriel Zetea, pentru statueta lui Vasile Lucaciu care mi-a fost oferita si care va sta la loc de cinste in noul nostru sediu”, a declarat primarul din Vima Mica, Liviu Balint.

Gabriel Zetea: Vima Mica are o administratie pregatita sa munceasca in interesul cetatenilor

Seful administratiei judetene a ales sa fie prezent in Vima Mica, la un moment atat de important pentru administratia locala, pentru a-l felicita atat pe primarul Liviu Balint, cat si Consiliul Local si aparatul propriu al primariei pentru intreaga munca depusa in ultima perioada.

”Am gasit aici, in Vima Mica, o administratie pregatita sa munceasca in interesul cetatenilor. Fiecare proiect care va fi dus la bun sfarsit inseamna un plus si pentru locuitori, iar administratia locala din Vima Mica va gasi mereu deschisa usa biroului meu, pentru a obtine sprijin in promovarea unor noi actiuni. Doresc sa felicit entuziasmul si profesionalismul cu care se lucreaza in prezent, in administratia locala din Vima Mica si le doresc tuturor cat mai multe proiecte duse la bun sfarsit.

Pentru ca, asa cum am repetat si cu alte ocazii, nu este normal ca intr-un mandat sa gandim un proiect, in alt mandat sa obtinem finantare, intr-un al treilea mandat sa lucram si abia in al patrulea mandat sa taiem panglica. Toate acestea trebuie realizate intr-un singur mandat, iar primarul din Vima Mica, Liviu Balint a inteles foarte bine acest lucru”, a conchis seful administratiei judetene, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole