Adolescentă, infectată cu COVID-19. Mama ei, medic de profesie, este și ea pozitivă. Ambele sunt internate la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un medic renumit de la Spitalul Județean ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare este internat la Spitalul de Boli Infecțioase după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Doctorița, pentru că e vorba despre o femeie, nu este singură, ci cu fiica ei.

Surse apropiate au relatat pentru ZiarMM.ro faptul că fata a participat la o petrecere care s-a ținut la piscina unui alt medic cunoscut, care a serbat ziua de naștere a copilului său. La pool party au fost invitați mai mulți copii, dar aici, au putut intra și cei neivitați pentru suma de 20 de lei. Petrecerea a avut loc în sâmbăta dinainte de începerea școlii, mai exact în data de 12 septembrie 2020.

În a șaptea zi, de la petrecere, adolescenta a avut simptomatologie. Sâmbătă, 19 septembrie a făcut febră, iar luni, 21 septembrie, împreună cu mama ei, a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase unde au rămas internate, ambele.

Facem precizarea că medicul se află în concediu și nu a avut contact cu pacienți, cel puțin așa a precizat DSP Maramureș. Tot instituția a mai transmis faptul că anchetele epidemiologice se fac cu trei zile în urmă și că inspectorii dispun doar de informațiile pe care le declară pacienții.

Aceleași surse au mai relatat faptul că mai mulți adolescenți au intrat deja în izolare.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2