Adrian Nastase: Este foarte importanta lansarea unor masuri, re-ideologizarea PSD

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul premier Adrian Nastase sustine ca desemnarea unui nou premier de catre PSD este foarte importanta, dar nu suficienta, pentru ca mai importanta este lansarea unor masuri care sa angajeze membrii partidului intr-o dezbatere mai larga, ‘pregatirea viitoare a cadrelor, re-ideologizarea partidului’, informeaza AGERPRES.

“In acest weekend au loc negocieri esentiale pentru viitorul guvern si pentru viitorul PSD. Desemnarea, luni, a candidatului de premier, dar si a masurilor de recredibilizare a partidului sunt asteptate cu mult interes. In opinia mea, nu este suficienta o buna desemnare.

Este foarte importanta lansarea unor masuri care sa angajeze membrii partidului intr-o dezbatere mai larga, pregatirea viitoare a cadrelor, re-ideologizarea partidului si lansarea unor noi proiecte de solidarizare interna in organizarea Centenarului Marii Uniri. Relatiile externe ale partidului ar trebui, de asemenea, revitalizate. Si multe altele…”, a afirmat fostul presedinte al PSD, intr-o postare pe blog.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2