Adrian Nastase: Pentru mine Traian Basescu nu mai exista

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Traian Basescu este o persoana care a facut „foarte mult rau” si nu a stiut sa construiasca, dar care va disparea din cartile de istorie, a afirmat miercuri fostul premier Adrian Nastase.

„Pentru mine Traian Basescu nu mai exista”, a declarat Nastase, la Realitatea tv, scrie agerpres.

El a adaugat ca „aproape ca a uitat unele dintre lucruri” si a reafirmat ca la adresa lui a avut loc o vendeta, context in care a constatat si o lipsa de solidaritate intre colegii de partid.

„Traian Basescu este cineva care iese din joc, care a facut foarte mult rau, care nu a stiut sa construiasca si care, intr-un fel, va disparea si din cartile de istorie. Multi dintre romani vor realiza sau poate au realizat deja ca regimul Basescu a insemnat un deceniu al anilor risipiti, pierduti, un capitol de istorie, din pacate, marcat de razbunari, de incapacitatea de a privi mai departe. Relatia aproape ca nu mai conteaza, felul in care vad eu, de fiecare data am stiut sa incep un nou capitol de viata si poate ca destinul m-a ajutat sa fac lucrul acesta.

Si nu-mi pierd vremea gandindu-ma la oameni pe care, intr-un fel sau altul, ii dispretuiesc pentru multe dintre lucrurile pe care le-au facut, aveau posibilitatea sa faca lucruri bune, sa construiasca, sa priveasca cu generozitate in jur. Or lucrurile astea nu s-au intamplat”, a spus fostul premier.

In opinia acestuia, „Romania a devenit un loc in care exista foarte mult haos, cu toate incercarile Guvernului in a pune ordine in ceea ce se intampla, dar mai ales un loc al vendetelor personale, al infractionalitatii, al pierderii sperantelor pentru foarte multi”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2