Adrian Nastase: Victor Ponta si echipa lui nu au stiut sa stimuleze un vot pozitiv

Reclame home 1
Reclame home 1

Candidatul PSD-UNPR-PC la prezidentiale, Victor Ponta, si echipa acestuia nu au stiut, din pacate, sa stimuleze un vot pozitiv, a afirmat duminica fostul premier Adrian Nastase, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, „in mod evident”, la alegerile prezidentiale a fost vorba despre „doua Romanii”, fiind vorba despre „un vot anti-Ponta”.

„Si eu cred ca in actualele alegeri, din pacate, Victor Ponta si echipa lui nu au stiut sa stimuleze un vot pozitiv. A fost un vot anti-Ponta care era de fapt un vot antisistem, care i-a adunat si pe cei care nu voiau gaze de sist, si pe cei care nu voiau Rosia Montana.

Deci, un vot foarte ciudat, aglutinat, un vot care pana la urma a dus la scoaterea din casa a celor nehotarati printr-un efect de contaminare emotionala”, a declarat Adrian Nastase la Targul de Carte Gaudeamus, unde si-a lansat volumul „Cele doua Romanii”.

Pe de alta parte, el a aratat ca nu are o confirmare privind veridicitatea fotografiei difuzate sambata de presa, in care Victor Ponta apare intr-un club din Abu Dhabi, alaturi de Sebastian Ghita, apreciind ca presedintele PSD trebuie sa fie cel care da explicatii in acest sens.

„Eu deocamdata nu am o confirmare in legatura cu aceasta eventuala excursie, asa incat vom mai astepta sa vedem si probabil ca Victor Ponta va da el singur explicatii in legatura cu aceste fotografii. Eu i-am trimis doua sms-uri, am respectat pana la urma dorinta lui de a sta in ambianta de familie si de a trece peste un moment extrem de dificil. Eu stiu ca si-a inchis telefonul si practic dupa aceea nu a mai raspuns si am respectat lucrul acesta”, a detaliat Nastase.

Intrebat daca s-a implicat in campania electorala a lui Victor Ponta, Adrian Nastase a negat si a dorit sa puncteze ca „mentorul exista pana la o anumita varsta”.

„Formula aceasta cu mentorul ma amuza destul de tare. Ai nevoie de un mentor pana la o anumita varsta, dupa aceea esti tentat si doresti sa hotarasti singur si nu mai ai nevoie de mentor. In campania electorala, cum am spus si public, nu am dorit sa particip tocmai pentru a nu-i crea elemente de vulnerabilitate, stiind foarte bine ca unii ar fi legat imediat participarea mea de unele dintre deciziile tribunalului. Si atunci am preferat sa stau deoparte. Nu am participat de niciun fel la campania electorala”, a precizat fostul premier.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Justitiar Politic

    HEhehe Bombonele! Parca tu nu ai pierdut ? Problema mare sta in capacitatea discipolului de asi depasi mentorul. Daca nu reuseste sa-l depaseasca atunci il marginealizeaza ,pana la eliminare. Daca am vrea sa invatam din experienta altora ar fi mai facil progresul.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole