Adrian Todoran despre PSD: “La timpuri noi, oameni vechi”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

adrian todoran pmpLa timpuri noi, oameni vechi. Asa se poate descrie, in opinia presedintelui PMP Maramures, Adrian Todoran, modul in care Liviu Dragnea, noul presedinte interimar al PSD, isi propune sa reformeze partidul. Acesta este de parere ca nu este vorba de o reformare, ci mai degraba de o cosmetizare a unor personaje si practici ce au facut mult rau tarii.

“Constat ca cei din PSD nu au inteles nimic din mesajul aratat de cetateni la alegerile prezidentiale din 2014, faptul ca se doreste o noua clasa politica, una care sa nu fie straina de principii precum moralitate si corectitudine. PSD are un nou lider in persoana lui Liviu Dragnea, inlocuindu-l astfel pe urmaritul penal Victor Ponta cu un condamnat in prima instanta pentru o infractiune asimilata faptelor de coruptie. Tinand cont de acest aspect, juridic vorbind, PSD a ales raul cel mai mare.

Dragnea isi propune sa-i readuca in prim-plan pe Ion Iliescu si Adrian Nastase, chiar spunand ca isi doreste ca PSD sa ajunga la eficienta din timpul lui Nastase. Daca Iliescu este un produs politic expirat si exponentul unei mentalitati de tip comunist, despre Nastase putem spune ca este un fost detinut a carui intreaga cariera politica sta sub semnul coruptiei. Astfel vedem cum Partidul Social Democrat se mobilizeaza in jurul unor fosti sau viitori puscariasi ce isi doresc o ’’eficienta’’ distrugere a economiei si incalcare a legii”, a mentionat Adrian Todoran.

Liderul PMP Maramures a mai punctat faptul ca “aceasta atitudine arata inca o data ca un PSD care nu mai fura banul public si nu mai controleaza institutiile statului, devine un loc nefrecventabil armatei de infractori ce actioneaza in detrimentul tarii. Ne propunem sa luptam impotriva acestui sistem si sa aparam drepturile si interesele oamenilor. Tocmai de accea le spun cititorilor ca Partidul Miscarea Populara ii asteapta in randurile sale pe toti cei care vor o altfel de politica si isi doresc sa contribuie la progresul societatii”.

Biroul de presa PMP Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. ioan

  asa este dle Todoran, Cel mai bun exemplu este cand va priviti in oglinda. Om vechi la timpuri noi, pdl, pmp, ce mai urmeaza?

  Reply
 2. grig

  de cand esti mare analist politic…? ce tupeu sa dai lectii de politica,… vorbesti de mesajul transmis de electorat la prezidentialele din 2014, tu fost pdl-st, actual pmp-st ce ai inteles din procentul blondei? electoratul nu a mai votat nici macar aspectul fatal al madamei. pmp trebuia sa se dizolve dupa esecul lamentabil de anul trecut . basescu de aia nu va mai vrea nici ca impegat nici ca locomotiva iar voi defilati in continuare cu tolomacul ala gras din basarabia , un poarta vorbe transpirat si de doi lei… de ce nu te abtii omule? chiar nu-ntelegi ca nu veti mai intra in parlament cu sau fara aliante, ca sunteti un altfel de ppdd? culmea dle

  Reply
 3. Kovacs Stefan

  Pai de iliescu stiam,dar acum am dat de un CV mai detailat:www.badpolitics.ro/originile-tiganesti-ale-lui-adrian-nastase-si-orgiile-sale-homosexuale-i/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *