Adrian Todoran: “Iohannis are Guvernul sau, Romania nu”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

adrian todoran pmpSocietatea romaneasca se confrunta cu o noua paradigma, un pseudo-guvern de tehnocrati tinde sa duca tara intr-un vid de competenta si credibilitate, spre dezamagirea populatiei. Lista ministrilor lui Dacian Ciolos trebuia sa fie raspunsul corect dat de mediul politic societatii civile. Componenta sa trebuia sa fie una la standarde inalte, unde ministrii sa fie doar tehnocrati, buni specialisti si neinfluentati politic.

Realitatea ne demonstreaza cu totul altceva, noul Guvern nu este decat produsul unor cosmetizari care nu fac decat sa induca in eroare electoratul.

Noua formula guvernamentala ne prezinta un Vasile Dincu, om de casa al PSD, in postura de sef al Ministerului Dezvoltarii si Administratiei, adica zona de unde vin banii pentru primari si administratia locala. tinand cont de faptul ca firul evenimentelor ce au dus la demisia lui Ponta si implicit la instalarea noului guvern, a pornit de la un eveniment ce il are ca protagonist pe Gabriel Oprea, in mod paradoxal un apropiat al UNPR preia acum Ministerul de Interne.

Apogeul erorilor comise de Ciolos a fost atins prin numirea unei electroniste la Ministerul Justitie. O situatie de-a dreptul penibila si fara precedent, am fi putut avea in fruntea justitiei, pentru prima data in ultimii 25 de ani de democratie, un activist fara studii juridice. Multumita unor interventii hotarate a opiniei publice si a celor ce profeseaza in acest domeniu, doamna respectiva a fost retrasa. Acum Ciolos are o alta optiune, un jurist ce-i drept, insa cu probleme de integritate. Doamna Raluca Pruna fiind acuzata de Agentia Nationala de Integritate pentru fals in declaratii.

Nici la Ministerul de Externe situatie nu este una tocmai dupa cum cerea strada, ministrul desemnat, Lazar Comanescu a mai avut aceasta functie si in timpul guvernarii Tariceanu, fiind intr-o relatie mai mult decat amicala cu mediul politic. In concluzie, ceea ce se dorea a fi un guvern construit pe principii meritocratice, al oamenilor noi, profesionisti si liberi de partide, s-a transformat intr-un adevarat fiasco.

Drept consecinta, Miscarea Populara nu sustine si nu a votat un guvern sprijinit de PSD si PNL ce nu respecta cerintele oamenilor din strada. Daca toti sunt acum la putere, noi ne asumam rolul de lideri ai opozitiei.

Adrian Todoran, Presedinte – Miscarea Populara Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. andrei

    oameni buni,ne-o pacalit inca odata acest iohanis,prima data cand l-am votat si acuma cu guvernu

    Reply
  2. Ladislau Balik

    Este injurioasa aceasta afirmaţie. dacian Cilos este un fruct al scolii basiste! Dumneata domnule Todoran la fel. Guvernul alcatuit de acest tânăr din Salaj este format din români. Guvernul format din romani nu poate deservi decât România şi poate prin voia lui Dumnezeu şi Basarabia!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *