Adrian Todoran: “Partidul Miscarea Populara nu a votat noul Cod Fiscal”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

adrian todoran pmpReprezentantii Partidului Miscarea Populara Maramures arata faptul ca posibila adoptare a masurilor noului Cod Fiscal, votat de PSD si PNL, va determina un gol bugetar de aproximativ 7 miliarde de euro (4,7% din PIB).

“Cum vor acoperi aceasta diferenta si de unde vin banii, nimeni nu stie, nu exista solutii. Cand ne gandim ca mai e nevoie si de alti bani pentru investitii in drumuri, autostrazi, scoli ori spitale, realizam ca acest guvern duce tara pe un drum necunoscut si primejdios. Politica defectuoasa a guvernului, din ultimii doi ani, ne-a adus o datorie de 11 miliarde de euro. Victor Ponta ne demonstreaza prin tot ceea ce face ca este dispus sa sacrifice viitorul Romaniei de dragul intereselor sale si ale PSD.

Avem de aface cu un Cod Fiscal ce promoveaza masuri nefundamentate, riscante, ce incurajeaza consumul si nu productivitatea,. Pe termen lung pot afecta grav economia, aspect mentionat si de Presedintele BNR, Mugur Isarescu. Complicitatea parlamentarilor PNL la acest dezechilibru economic  este evidenta, nu au tras un semnal de alarma asupra riscurilor, ba mai mult au votat alaturi de PSD. Fapt ce ne demonstreaza ca liberalii cedeaza tentatiei populismului.

Partidul Miscarea Populara nu a votat acest Cod Fiscal, am preferat sa nu ne alaturam celor ce pun pe primul loc interesul de partid si urmaresc doar scorul electoral din 2016. Totul este realizat de catre acestia prin amagirea populatiei cu politici fiscale ce par utile la prima vedere dar la o analiza mai detaliata se dovedesc a fi nefezabile si periculoase.

Ne dorim o politica fiscala ce sa aiba la baza masuri gandite pe termen lung, sustenabile si care permit o dezvoltare economica de durata. Toti ce care gandesc la fel sunt asteptati sa contribuie la acest obiectiv alaturi de Partidul Miscarea Populara”, mentioneaza Adrian Todoran, presedintele PMP Maramures.

 Biroul de presa al Partidului Miscarea Populara Maramures
              
Efecte Cod Fiscal - sursa Ziarul Financiar

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

11 Comments

 1. ioan

  domnu T, mai usor cu fala. Ati uitat sa mentionati cat a sperlit madam Udrea si ceilalti tomaci ajunsi ca luptatorii de sumo! PMP va fi absorbit de pnl si regurgitat in ajunul alegerilor. Pe pariu?

  Reply
 2. Zynyr

  Domnule ioan aici nu e vorba de Udrea, Tomac sau Basescu. Avem de aface cu o serie de masuri fiscale care alimentate si de o puternica indatorare facuta de Ponta in ultimii ani, pot duce Romania intr-o noua criza.
  Terminati cu obsesiile fata de anumite personaje politice si acceptati adevarul prezentat de aceasta data de PMP .

  Reply
 3. io, ion, ioan, ionel, ionica

  aia se fac ca scad voi fa faceti ca nu acceptati. politicieni prosti si cu creiere varza. ce atitudine tampita pe astia de la PMP. Da votati ma fratilor DA la noul cod fiscal si ciocu mic

  Reply
 4. george

  Domnu ioan ,sigur stim doar sa criticam,dar realitatea e aceeasta expusa de Todoran .Tot mergem pe aceeasi reteta,promisiuni,promisiuni

  Reply
 5. matematica

  pai ia faceti voi un calcul simplu. Adunati toate sumele pe care le cheltuie anual Statul Roman cu toti tiganii de la copiii din orfelinate pana la ajutoarele sociale, locuinte sociale si utilitati gratis si vedeti ce suma obtneti.
  Nu cumva suma obbtinuta e cam aceeasi cu pierderea cu care ne amenintati.
  Si uite cum putem iesi din marea criza financiara. Brusc si dintro data s-ar putea sa avem o tara bogata.
  Mai sa fie. I-a taiati voi toate facilitatile acordate fara nici o logica tiganilor care traiesc pe spatele romanilor.
  Cum romanii s-au dus la lucru in strainatate fierari betonisti din aia de i-a jicnit Rus asa pot si tiganii.
  Sau nu puteti caci si partidu vostru ca si PDL e plin de tigani

  Reply
 6. pt tara

  Ma,copilu asta nu e prost ca il tot mai vad la voi in ziar (in alte ziare nu il promoveaza ca nu plateste ,tineretea !) dar dejeaba se lupta el cu morile de vant ca toti stiu sa carteasca dar sa faca constructiv ceva “pauza”.Daca ar mai avea cativa pe langa el,poate,poate ar mai fi ceva de PMP-ul asta.
  PS:promovati-l si daca…. :))

  Reply
 7. justitiar

  In lipsa investitiilor ,acest cod fiscal chiar stimuleaza economia. Dar pentru a intelege ca populatia care traieste mai usor gandeste mai bine,trebuie sa ai alte origini decat are pmp.Politicieni care aduc tara la sapă de lemn,desfiinteaza spitale, inchid scoli si se dovedeste ca aufurat mai mult decat toti ceilalti la un loc in 25 de ani nu au voie sa scoata nici macar un pîs în faţa opiniei publice.

  Reply
 8. B.S.

  justitiar… ce investitii la un impozit pe dividente de 16% nimeni nu e interesat sa se asocieze intr-o S.A. e pierdere curata daca vrei sa te bucuri de profit. Dar la cine sa ceri socoteala? La pacalicii astia care nu stiu ce inseamna dividente ori ce inseamna investitii reale.
  Pe ei ii intereseaza doar barfa pe terasa la o cafea si cine cum si unde a mai f… vreo parasuta de cancan gen crudu, luciu, ada nechita si alte panarame manelistice

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *