Adrian Todoran: “Pentru PNL interesul tarii nu mai este o prioritate”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

poza ziar mmAdrian Todoran, presedintele PMP Maramures, considera ca principala problema a PNL-ului o reprezinta luptele interne pentru listele electorale din 2016. Liderul arata faptul ca formatiunea pe care o reprezinta este solutia corecta inspre care romanii se pot indrepta.

“Din partea PNL, avem de aface cu o dubla tradare a cetatenilor. Pe de oparte momentul infratirii cu PSD, o actiune ce contravine principiilor de dreapta si reprezinta un compromis facut in dauna celor ce au sustinut atatia ani aceasta ideologie si lupta impotriva PSD. Pe de alta parte, un alt moment al tradarii propriului electorat de catre PNL, il reprezinta momentul acceptarii in partid a unor lideri din PDL. Stim cu totii ca USL a castigat vertiginos pe fondul unui vot anti PDL, insa ne uitam azi si vedem cum toti acei oameni sunt in functii cheie din PNL.

Ipocrizie si sfidare sunt cuvintele ce caracterizeaza cel mai bine actiunile PNL din ultimii 3 ani. tinand cont de aceste aspecte am putea spune ca PNL nu mai reprezinta doctrina de dreapta autentica in Romania. Goana dupa functii intre fostii PDL-isti si mai vechii PNL-isti este acum cea mai importanta activitate, iar disperarea si aviditatea cu care isi doresc guvernarea nu trebuie trecute asa usor cu vederea, ele aratand practic intentiile reale si perfide ale PNL.

Miscarea Populara este singurul partid de dreapta ce ofera electoratului o alternativa la un PNL ce afiseaza in ultimul timp o politica defectuoasa si neperformanta. Oamenii au nevoie mai mult ca niciodata de solutii concrete si viabile pentru rezolvarea problemelor economice, sociale si politice”, mentionaza Adrian Todoran, intr-un comunicat de presa.

Biroul de presa PMP

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. Unionist

    In ultimii 20 de ani am fost un sustinator al PNL la toate alegerile, faptul ca au acceptat alianta cu PSD si ulterior cu PDL imi demonstreaza ca timp 20 de ani i-am votat degeaba. Nu stiu daca Partidul Miscarea Populara e cea mai buna alternativa dar poate am sa le dau o sansa la alegerile din 2016, vad ca promoveaza oameni tineri ce prezinta pontential si pana la urma daca nici ei nu vor schimba in bine politica si tara aceasta, ne meritam soarta.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *