Adrian Todoran: “Romania are parte de o guvernare ineficienta si neproductiva”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

adrian todoran pmpPresedintele Partidului Miscarea Populara (PMP) Maramures considera ca Romania are parte de o guvernare ineficienta si neproductiva, ce are in prim-plan un premier urmarit penal pentru care functia si luptele interne din PSD sunt mai importante decat soarta tarii.

“Guvernul Ponta a crescut nivelul de indatorare in ultimii trei ani cu inca zece miliarde de euro, o suma semnificativa dar care a fost defectuos gestionata. Modul in care se prezinta tara in acest moment este principala dovada a proastei guvernari. Lipsa drumurilor rapide cat si a autostrazilor, conditiile precare din invatamant si sistemul medical, birocratia cat si nemultumirea generala in randul oamenilor fata de administratia centrala si clasa politica ne demonstreaza impasul in care s-a ajuns”, a spus Adrian Todoran, presedintele PMP Maramures.

Potrivit sefului PMP, toate acestea sunt confirmate si de raportul aferent perioadei 2014-2015 al Forumului Economic Mondial, ce prezinta eficienta guvernarii in 144 de state.

“Tara noastra este clasata pe locul 101, ultima din Uniunea Europeana, fiind devansata chiar si de unele state africane, cred ca putem vorbi mai de graba de o eficienta a nepasarii si a lipsei de guvernare. Conform aceluiasi studiu, avem cea mai proasta infrastructura si cel mai lent trafic feroviar din Uniunea Europeana. Ni se prezinta doar Master Planuri de transport si proiecte de viitor, dupa calculele celor de la Ministerul Transporturilor vom avea o infrastructura precum in occident abia peste 15-20 ani, cu toate ca ne imprumutam periodic, salariile sunt mici, iar nivelul de trai este unul precar.

Unde se duc banii din taxele si impozitele colectate, dar cei proveniti de la Uniunea Europeana sau din alte imprumuturi, de ce avem parte de o dezvoltare doar in faza de proiect si nu una in plina desfasurare?
Sunt doar cateva din intrebarile la care Victor Ponta trebuie sa raspunda, asta daca mai are putin respect fata de popor si daca isi mai asuma inca functia de premier”, a mentionat Adrian Todoran.

Partidul Miscarea Popularase se alatura opiniei publice care critica instabilitatea actului de guvernare si totodata sustine initierea unui proiect de tara bazat pe masuri sustenabile care sa duca la o evolutie economica pe termen lung.

Biroul de presa PMP Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. george

  Am ajuns de rasul curcilor ! In tara asta care nu e condusa de nimeni.unu se opereaza altu e prin vacante!

  Reply
 2. nicu

  Mai Todoran, voi sunteti tare in clanta cand nu sunteti la guvernare,dar cand ajungeti,orasul si judetul asta raman tot in buda.Ce am castigat noi de pe urma guvernarii portocalii, aia din care va trageti seva ? Intara asta orice guvernare e la centru noi ca judet tot ultimii ramanem in Ardeal.Apropo de guvernarea portocalie , cei din satmar au fost tari in instalatie si au cerut sprijinul guvernului Boc pentru atragerea unui investitor(,,Decizia Draxlmaier de a investi în Satu Mare a fost luată ca urmare a negocierilor directe purtate de companie cu Guvernul Boc în data de 3 noiembrie 2011 și cu Guvernul Ungureanu în data de 21 martie 2012. Am participat, în calitate de consilier de stat pe probleme economice al primului-ministru, la toate discuțiile cu reprezentanții companiei germane. În urma acelor întâlniri s-a stabilit ca Draxlmaier să beneficieze de „Schema de ajutor de stat privind asigurarea dezvoltării economice durabile”, tocmai în scopul sporirii investițiilor străine făcute în România pentru creșterea capacităților de producție și majorarea numărului de angajați. Acordul de finanțare a fost emis în data de 5 aprilie 2012, în timpul guvernării PDL, iar valoarea ajutorului de stat aprobat a fost de 10,22 mil. euro”-Andreea Paul pe portal.sm ).Voi ce ati facut pe vremea aia ? Barbi.Si numai trebuie sa ne spui ce nu avem si ce ne lipseste , stim noi chiar mai bine decat tine,care te joci de-a politica.Eu o sa te intreb ce ai facut tu pentru judetul asta ? Concret . De povesti suntem satui . Macar PSD-istii lui Zetea,daca ar fi isteti,ar lua reteta Andreei si ar pune pe picioare o astfel de investitie.Sau se plang si astia ca babele ca-i incurca Ciceu ? Referendum si demitere, frate.Ca oricum parca vad ca la viitoarele alegeri o sa-l infieze PNL-ul pentru marile realizari.Sau il luati voi?

  Reply
 3. andreimuresan

  in sfarsit cineva pune degetul pe rana,bravo tinere vad ca cei pe care i-am votat din PNL au uitat sa mai faca opozitie la ponta.Pacat pe mine m-ati pierdut .

  Reply
 4. ioan

  Dle, cand vaz cum comenteaza Todoran asta ma apuca dracii. Pun cateva intrebari sa vad daca junele are “cojohen” sa raspunda:
  1. Care guvernarea pdl a fost mai eficienta? guvernele 1-8 boc, ungureanu sau cine a mai fost? Doar erati pdl atunci…
  2. Doar in 2011 guvernul pdl boc a imprumutat 13 miliarde de la FMI si BM. Mult …putin dle Todoran? sa nu-mi spuneti de mostenirea taricenista ca si jigodia de Ponta zice de mostenirera basisto-udrista!
  3. La intrebarea unde se duc zecile de miliarde imprumutate de Romania, cel mai avizat raspuns v-il poate da Elena Udrea: parcuri, telegondole, partii, terenuri de footbal, multe alte lucruri inutile la sate. Plus ce a furat cu gasca actual PMP
  succes, poate va treziti din populismul actual

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *