Adrian Todoran: “Suntem singurul partid cu un candidat onest, responsabil si nepatat”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

adrian todoran pmp maramures

Nici nu s-au lansat bine primii candidati la Primaria Baia Mare, ca reactiile au si inceput sa apara. Presedintele Miscarea Populara Maramures, Adrian Todoran, a declarat ca organizatia pe care o conduce este singurul partid care vine in fata cu un candidat nepatat la alegerile locale.

Acesta a vorbit si despre candidatul PNL, Cristian Niculescu Tagarlas, afirmand ca nu crede ca avocatul liberal ar avea timp sa conduca o primarie.

“Suntem singurul partid cu un candidat onest, responsabil si nepatat. Este singurul care nu a avut acces la banii publici, cetatenii s-au saturat de aceleasi figuri politice sifonate si invechite.

Domnul Tagarlas nu cred ca are timp sa conduca o primarie din muntii indepartati si nu stiu daca Tagarlas candideaza la Primaria Municipiului Baia Mare, ramane de vazut”, a punctat Adrian Todoran.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

12 Comments

 1. Radu

  Domnul Todoran are obiceiul de a fi patimas in politica si a spune lucruri fara sa gandeasca. Nici candidatul PMP nu este asa cum il descrie. Un profesor consacrat ramane la catedra. Ne-am interesat, iar domnul Talpos nu are rezultate notabile ca profesor si nici ca director. Nu a demisionat la presiune, iar in anul campaniei prezidentiale nu mai era director de scoala, Si ca sa stiti domnule Todoran, candidatul PMP a fost membru in mai multe partide politice, unde a detinut nnclusiv functii de conducere.

  Reply
 2. grig

  Dle Todoran, atentie la exprimari, ce inseamna : onest, responsabil si nepatat. Eu sunt fan Tagarlas si va intreb:
  a) cu ce s-a patat dl NT in perioada cat a fost consilier local si la ce bani publici a avut acces?
  b) ce inseamna figuri politice sifonate (termenul e de la bautura carbogazoasa sau de la materialul textil) si invechite?

  Dv veniti din zona PDL, partidul compromis de Basescu si Man si mai aveti tupeu sa faceti parada de onestitate?
  Cat sunteti de “nou” si mai ales de sifonat? Ati intrat in PMP devenit MP odata cu nepatata dna Udrea!
  Lasati populismul chiar daca ati migrat la “populari”.
  Ma astept la o competitie bazata pe competenta, caracter si fair play, nu pe exprimari ditirambice fara acoperire.

  Ati inteles ceva din mesaj?

  Reply
  1. Attila

   Cand esti fan nu poti fi obiectiv. Dar pentru fanaticul din tine, iata cateva puncte slabe ale idolului tau, ce vor fi exploatate de masinaria de propaganda a lui kk si de adversarii pentru locul 2 in cursa:
   – vechea si fructuoasa prietenie cu kk, inclusiv cand au fost impreuna cu inca un confrate “lupii tineri din pnl”, iar kk a ajuns chiar liderul acestui partid
   – este avocatul lui kk in dosarul dna, iar asta inseamna fidelitate fata de client si secretele lui. Punctul cel mai vulnerabil al lui kk este dosarul penal, iar el nu il va putea exploata datorita obligatiei de confidentialitate.
   – pleiada de munti ai lui venus escaladati de cand e in politica, escalade de notorietate, cu totala lipsa de discretie, inca de cand avea si el o anume obligatie de fidelitate. Dintre acesti munti, unii sunt aflati pe teritoriul altor partide, altii chiar in pnl, dar in “proprietatea” altor montaniarzi. Alegatorii care l-au votat pe kk si pe care ar trebui sa ii ia el pun mai mult pret pe aceasta fidelitate decat cea fata de un partid. Plus ca onestitatea nu e ceva divizibil pe domenii, ori esti onest in tot ce faci, ori nu.
   – e prea departe de oameni, limbajul pretios si afectat nu ii va aduce voturi, in timp ce kk va folosi aceleasi sabloane ce prind la mase (iubire, baimareni, mandrie, oras, cultura, facem impreuna, inimioare, din nou iubire, batrani dragi, femei dragi, copii viitorul orasului etc)
   Si ar mai fi, dar nu vreau sa te dezumflu de tot din idolatria ta.
   Si nu, candidatul pmp nu e mai bun decat cel al pnl, ca profesionist avocatul este peste profesor, ca si caracter insa nu, dar asta nu mai conteaza, ei se bat pt locul 2.
   Sper sa nu ma acuzi ca sunt fan kk sau alt politician local, ca nu e cazul, nu am fanatisme politice, doar un dispret profund pentru tot ce ei intruchipeaza.

   Reply
 3. justitiar

  asta e lovit cu leuca in cap. Cum poti sa folosesti ca argument al incapacitatii dlui Cristian Niculesacu Tagarlas, faptul ca umbla in munti? E angajat ghid turistic in Alpi si trebuie sa ponteze zilnic acolo? Daca va fi primar va pleca in munti in concediu si care e problema ta? Tu din ce traiesti Adriane, ce resurse ai de te dai balena in polonic? Ce tupeu dle, au ajuns pigmeii si eunucii sa dicteze in politica

  Reply
  1. Attila

   Ai dreptate doar in ceea ce spui despre todoran, care e un oportunist incompetent, in rest simtul justitiar ti s-a blegit brusc in fata “domului” ce va pleca doar in concedii in munti.

   Reply
 4. Drumetul

  Să nu uitam cum se afișa Cristian Tagarlas lângă Cherecheș și cum îi finanța acest primar penal expedițiile. Degeaba vine acum Tagarlas și se ia de CereCash, când o bună perioadă de timp … din palma. Nu m-ar mira ca PNL să facă blat cu împăratul, doar la asta se pricep cel mai bine.

  Reply
  1. Attila

   Blatul va fi facut dupa alegeri, pentru functia de viceprimar. Cine il va supara mai putin pe kk in campanie, va avea asigurata aceasta functie.

   Reply
 5. pavel

  … este compromis nu de activitatea de consilier in care nu stim ce a facut, cat de cea de utilizator de fonduri publice! Contractele semnate cu primariile Baia Mare si Sighet spun totul!

  Reply
 6. ardelean

  Sa inteleg deja ca se face tandemul kake-niculescu?Tagarlas ceii poate oferi lui kake? O excursie la Gherla?

  Reply
 7. codrin

  Mai Todoran, ne mai lasi cu povestile.Singurul lucru bun de la voi e ca l-ati bagat pe calu’ Troian Man la liberali.In rest am mai avut un profesor si ne-a lasat in buda.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *